"Αποφασισμένοι για τη νίκη"

"Αποφασισμένοι για τη νίκη"

Ο Μπατίστα μιλάει για την απουσία του κόσμου του Παναθηναϊκού και των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, δίνοντας το… στίγμα ενόψει ΟΣΦΠ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ένα από τα πολλά νέα πρόσωπα που θα δούμε στο σημερινό ντέρμπι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο είναι και ο Εστέμπαν Μπατίστα, με τον Ουρουγουανό σέντερ να παραχωρεί συνέντευξη στην εφημερίδα “Goal” και να μιλάει για τα… πάντα.

Από την παρουσία του σε ένα τόσο σημαντικό ματς και τις αντιξοότητες που καλείται να αντιμετωπίσει η ομάδα του, μέχρι τους στόχους του Παναθηναϊκού αλλά και τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς…

“Ολα αυτά τα χρόνια που παίζω στην Ευρώπη είχα ακούσει πολλά για αυτά τα παιχνίδια. Ε, να που ήρθε η ώρα να παίξω σε έναν από αυτούς που αγώνες που άκουγα. Ξέρω καλά πόσο σημαντικό ματς είναι. Το ξέρουμε όλοι μέσα στην ομάδα. Αυτά τα παιχνίδια αποτελούν κίνητρο για κάθε παίκτη. Είναι ένα πολύ σημαντικό και πολύ δύσκολο ματς για μας, γιατί έρχεται στην αρχή της σεζόν και γιατί έρχεται σε μια περίοδο που ο Παναθηναϊκός κάνει ένα νέο ξεκίνημα”, τόνισε αρχικά ο Μπατίστα για το σημερινό ματς.

Και πρόσθεσε: “Επίσης γιατί έρχεται και σε μια περίοδο που μας ταλαιπωρούν οι τραυματισμοί και δεν μας έχουν επιτρέψει να δουλέψουμε όλοι μαζί και να κάνουμε έστω μια προπόνηση όλοι μαζί. Μέσα σε όλα το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο δύσκολο γιατί θα αναγκαστούμε να υποδεχτούμε τον Ολυμπιακό χωρίς να έχουμε τον κόσμο μας στο πλευρό μας. Τίποτα όμως δεν μας πτοεί. Θα μπούμε στο γήπεδο αποφασισμένοι να πάρουμε τη νίκη. Θα ξεχάσουμε τα προβλήματα και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε”.

Όσο για το πώς αισθάνθηκε όταν έμαθε ότι ο Παναθηναϊκός τον θέλει; “Η πρώτη σκέψη ήταν πως αποτελεί τιμή για μένα που με θέλει μια τόσο μεγάλη ομάδα, που είναι ανάμεσα στις καλύτερες της Ευρώπης. Αισθάνθηκα χαρά και υπερηφάνεια”, απάντησε ο Μπατίστα.

Παράλληλα, ο 31χρονος άσος ρωτήθηκε και για τους στόχους του «τριφυλλιού», σημειώνοντας με νόημα: “Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμα μια μεγάλη ομάδα. Πολύ μεγάλη. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μικρή ομάδα πλέον. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός. Είναι ένας μεγάλος σύλλογος, από τους μεγαλύτερους της Ευρώπης, ένας σύλλογος που βρίσκεται πάντα στην κορυφή και αυτό το σκεπτικό ακριβώς έχουμε και αυτό μόνο σκεφτόμαστε. Το πώς να τον διατηρήσουμε εκεί. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που όταν θέλει κάτι παλεύει για να το κατακτήσει και τίποτα δεν μπορεί να την πτοήσει και να τη σταματήσει”.

Τέλος, ο Μπατίστα μίλησε και για τον Ιβάνοβιτς, αναφέροντας χαρακτηριστικά: “Πολύς κόσμος λέει πολλά για πολλούς. Και τα λέει χωρίς να ξέρει. Εγώ ξέρω τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς. Εχω παίξει υπό τις οδηγίες του και είμαι ακόμα ζωντανός. Ε, αυτό κάτι λέει… Δεν έχει σκοτώσει κανέναν. Είναι ένας εξαιρετικός προπονητής. Ενας προπονητής που έχει προσήλωση, που δουλεύει σκληρά και που προσπαθεί να βγάλει ό,τι καλύτερο έχει κάθε παίκτης και να πάει τον παίκτη και την ομάδα στο υψηλότερο επίπεδο”.



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News