Ο Πέτριτς των 400.000€, που έχει πετύχει 2 γκολ σε 21 ματς

Ο Πέτριτς των 400.000€, που έχει πετύχει 2 γκολ σε 21 ματς

Τη μείωση της ψαλίδας που χωρίζει τον Μάρκους Μπεργκ από τους άλλους… σκόρερ της ομάδας θέλουν πετύχουν στον Παναθηναϊκό και ο Νίκος Νταμπίζας, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου, σημειώνει στην ατζέντα του κυρίως παίκτες που «βλέπουν» εστία!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Οι προσδοκίες της τεχνικής ηγεσίας για κάλυψη της «απόστασης» από τους υπόλοιπους επιθετικούς, μέχρι στιγμής διαψεύδονται και στην κορυφή της λίστας των παικτών που απογοητεύουν είναι ο Μλάντεν Πέτριτς!

Ο Κροάτης διεθνής, που κοστίζει 400.000€ ετησίως, συμπληρώνει εννέα μήνες με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και σε 21 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μόλις δύο γκολ! Παρά την ποιότητά του και την εμπειρία του δεν έχει ανταποκριθεί στην εμπιστοσύνη που του δείχνει ο Γιάννης Αναστασίου και ο χρόνος μοιάζει να κυλάει αντίστροφα για την παραμονή του στο «Απήλιον»!

«Ολα εξαρτώνται από τα πόδια του…». Η δήλωση του Νίκου Νταμπίζα στην πρόσφατη παρουσίαση των νεοαποκτηθέντων δεν ήταν τυχαία. Η «κλεψύδρα» των ευκαιριών όλο και αδειάζει για τον 33χρονο παίχτη που πρέπει να κάνει την ολική ανατροπή στο επόμενο τρίμηνο για ν΄ αποφύγει την πιθανότητα να βρεθεί, τον Ιανουάριο, στους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές.

Μπορεί ο Πέτριτς να μην είναι ο κλασικός φορ και ν΄ αποτελούν… μακρινό παρελθόν οι μέρες της πλούσιας παραγωγικότητάς του (33 γκολ με το Αμβούργο τη διετία 2009-2011), όμως ήταν παρών σε αρκετές τελικές προσπάθειες του «τριφυλλιού», σε ματς της Σούπερ Λίγκας και της Ευρώπης και… απέδειξε ότι απέχει αισθητά από τα «κατορθώματα» του παρελθόντος.

Επίσης, χαρακτηριστικό της… απόγνωσης του Αναστασίου από τη δυστοκία του Κροάτη είναι ότι τον έχει κρατήσει για 90 λεπτά στο γήπεδο σε τρία από τα έξι ματς στα οποία τον χρησιμοποίησε στο αρχικό σχήμα.

http://www.ethnos.gr/


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News