"Δείξαμε καρδιά!''

"Δείξαμε καρδιά!''

Ο Γιάνις Μπλουμς εξήγησε ότι ο Παναθηναϊκός είχε τεράστιο κίνητρο κόντρα στον Ολυμπιακό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Λετονός ξεκαθάρισε ότι ο Παναθηναϊκός πίστεψε στη νίκη ακόμα κι όταν βρέθηκε πίσω στο σκορ ωστόσο πάλεψε ως το τέλος κι έδειξε καρδιά.

‘Είμασταν πολύ συγκεντρωμένοι, είχαμε τεράστιο κίνητρο στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς απέναντι στον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλό το ότι ανοίξαμε τη χρονιά με αυτόν τον τρόπο! Σίγουρα είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτή τη νίκη. Φυσικά έχουμε ακόμα πολύ δουλειά να κάνουμε, είμαστε ακόμα στις αρχές της χρονιάς. Κάναμε κάποια λάθη όμως δείξαμε την απαραίτητη συγκέντρωση, πιστέψαμε στη νίκη, ειδικά όταν βρεθήκαμε πίσω στο σκορ για περίπου 10 πόντους. Παλέψαμε ως το τέλος και δείξαμε καρδιά. Σίγουρα μας έλειψε ο κόσμος όμως μας υποστήριζαν έξω από το γήπεδο!” ανέφερε στην αρχική του τοποθέτηση ο Γιάνης Μπλουμς στο sport24.

Ρωτήσαμε τον Λετονό γκαρντ για τη συμφωνία με τον Παναθηναϊκό και την ευκαιρία που του παρουστιάστηκε: ”Έπαιξα με την εθνική ομάδα, ήμουν σε καλή αγωνιστική κατάσταση και τον Σεπτέμβριο απλώς περίμενα μια δουλειά και πλέον είμαι χαρούμενος που έχω την ευκαιρία να αγωνίζομαι σε αυτή την ομάδα. Δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνω, ένα μήνα, δυο μήνες… Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε παιχνίδι θα δίνω τον καλύτερό μου εαυτό”.

Εν συνεχεία ο Μπλουμς σχολίασε τη συνεργασία του με τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς: ”Είμαι 32 ετών όμως παίζω επαγγελματικά τα τελευταία 16 χρόνια. Ξέρω καλά τον προπονητή μας, έπαιξα πολλά παιχνίδια στην Ισπανία εναντίον του. Ήμουν τέσσερα χρόνια στην Ισπανία κι έπαιξα πολλά ματς εναντίον του κόουτς Ιβάνοβιτς επομένως ξέρω τη νοοτροπία του, γνωρίζω πόσο σκληρός είναι όμως έχω μια καλή ευκαιρία μπροστά μου. Δεν ξέρω ποιος με επέλεξε για να έλθω εδώ όμως θα βάλω τα δυνατά μου”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News