Κίνδυνος αποβολής για τους μικρούς!

Κίνδυνος αποβολής για τους μικρούς!

Τρεις παίκτες του Παναθηναϊκού που ήταν στη δωδεκάδα του χθεσινού αγώνα με τον Ολυμπιακό και ο Χαραλαμπόπουλος κινδυνεύουν με αποβολή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο λόγος για τους νεαρούς Παπαγιάννη, Κόνιαρη και Λούντζη, οι οποίοι πήραν θέση στη δωδεκάδα του “τριφυλλιού” στο ματς Κυπέλλου με τους “ερυθρόλευκους”, καθώς και τον τραυματία Βασίλη Χαραλαμπόπουλο. Οι τέσσερίς τους άργησαν να κοιμηθούν χθες το βράδυ έπειτα από την υπερένταση που είχαν από το ματς και πήγαν καθυστερημένα στο σχολείο τους σήμερα το πρωί.

Οι έφηβοι αθλητές έχασαν την πρώτη ώρα με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν να αποβληθούν καθώς πληροφορίες αναφέρουν πως οι διευθυντές των σχολείων τους είναι πικραμένοι Ολυμπιακοί και δεν σκοπεύουν να τους την χαρίσουν.

ΥΓ: Ε, εντάξει. Καταλάβατε πως κάνουμε πλάκα. Αν και ο Ολυμπιακός δεν αξίζει ούτε την πλάκα μας μάλλον. Αφού κατάφεραν να μην κερδίσουν ούτε αυτόν τον Παναθηναϊκό των εφήβων, του 19άχρονου Διαμαντάκου, του 20άχρονου Μποχωρίδη και των πολλών απουσιών δεν είναι για πολλά.

ΥΓ1: Όλοι οι προαναφερθέντες παίκτες του Παναθηναϊκού είναι και καλά παιδιά και καλοί μαθητές. Και δεν χάνουν σχολικές ώρες.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

leoforos

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News