"Θα μαχόμαστε σε κάθε ματς"

"Θα μαχόμαστε σε κάθε ματς"

Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς μετά την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος μίλησε για τον Παναθηναϊκό που θέλει να δημιουργήσει και την νοοτροπία που θέλει να περάσει στους παίκτες του Τριφυλλιού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός την περασμένη Πέμπτη πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή ανατροπή κόντρα στον Ολυμπιακό και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία έχει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, καθώς στο πρώτο δυνατό τεστ της σεζόν πήρε σχεδόν άριστα στον τρόπο που διαχειρίστηκε την ομάδα.

Ο Μαυροβούνιος τεχνικός με δηλώσεις του στο “Goal” αναφέρθηκε στην νοοτροπία που θέλει να περάσει στους παίκτες των Νταμπλούχων και την ομάδα που θέλει να δημιουργήσει την φετινή σεζόν.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ιβάνοβιτς:

Για το προφίλ που θέλει να έχει η ομάδα: “Έχουμε μια ομάδα που αποτελείται από έμπειρους παίκτες και νέα ταλαντούχα παιδιά. Αυτό το μείγμα θέλουμε να το κάνουμε να είναι μια ομάδα που θα μάχεται σε κάθε ματς, θα παλεύει σε κάθε φάση, θα μπορεί να παίζει γρήγορα στην επίθεση, αλλά θα έχει πάντα ως βασικό άξονα την άμυνα”.

Αν είναι δύσκολο να συνδυάσει την πείρα με το ταλέντο των νέων παιδιών: “Δεν ξέρω αν είναι εύκολο ή δύσκολο αυτό, αλλά ξέρω ότι μου αρέσει να δουλεύω έτσι”.

Πότε θα είναι έτοιμος ο Παναθηναϊκός να δείξει το πραγματικό του πρόσωπο: “Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα που παίζει για να κερδίζει. Κι εγώ φυσικά παίζω για να κερδίζω. Έχουμε, όμως, μια νέα ομάδα και είχαμε και τόσα πολλά προβλήματα λόγω τραυματισμών. Μας λείπουν συνέχεια βασικοί παίκτες και είναι δύσκολο αυτό.

Έτσι το πιο σημαντικό για μας είναι να έχουμε υπομονή. Είναι βασικό να μην τα περιμένουμε όλα τώρα. Πρέπει, λοιπόν, να έχουμε υπομονή, να δουλέψουμε σκληρά και να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Μέσα από την δουλειά και παιχνίδι με παιχνίδι θα φτάσουμε στο επίπεδο που θέλουμε”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News