"Κατέρρευσαν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Ολυμπιακού"

"Κατέρρευσαν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Ολυμπιακού"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος τοποθετήθηκε για την παραίτηση του Γιώργου Μπαρτζώκα, τονίζοντας πως με την αποδοχή της, κατέρρευσαν τα επικοινωνιακά τεχνάσματα του Ολυμπιακού, προσδοκώντας σε αλλαγή πλεύσης.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο ισχυρός άνδρας της “πράσινης” ΚΑΕ επισημαίνει στη γραπτή δήλωσή του ότι με την αποδοχή της παραίτησης του Έλληνα τεχνικού από πλευράς “ερυθρολεύκων”, υπάρχει η παραδοχή ότι το μόνο που έκαναν την τελευταία διετία ήταν να μειώνουν τις επιτυχίες του Τριφυλλιού, κάνοντας παράλληλα λόγο για δήθεν θύμα της ΚΕΔ και των θεσμικών οργάνων.

Αναλυτικά όσα αναφέρει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος:

“Από τον Φεβρουάριο του 2013 και μετά όταν άρχισε η πορεία προς τα δυο συνεχόμενα νταμπλ, η ιδιοκτησία της ΚΑΕ Ολυμπιακός διαρκώς παρουσιάζεται ως το δήθεν θύμα της ΚΕΔ, των διαιτητών, της ΕΟΚ, του ΕΣΑΚΕ και όχι του Παναθηναϊκού όπως ισχύει πραγματικά.

Άρα ουδέποτε υπήρξε θέμα ικανότητας ή επάρκειας προπονητή στο διάστημα αυτό, πάντα σύμφωνα με την εκτίμηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός!

Η αποδοχή λοιπόν της παραίτησης του Γιώργου Μπαρτζώκα αποτελεί ταυτόχρονα και παραδοχή της ΚΑΕ Ολυμπιακός ότι τόσο καιρό το μόνο που έκανε ήταν να μειώνει τις επιτυχίες του Παναθηναϊκού σε βάρος της, να λασπολογεί και να συκοφαντεί τους πάντες, ώστε να δικαιολογήσει τις ήττες της.

Διαφορετικά, θα έπρεπε να στηρίξει τον κ. Μπαρτζώκα παρά την απαίτηση των οπαδών της όπως εκφράστηκε τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Μετά την κατάρρευση όλων των επικοινωνιακών τεχνασμάτων τους λοιπόν, προσδοκούμε σε αλλαγή πλεύσης της ΚΑΕ Ολυμπιακός”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News