Απίστευτο κι όμως αληθινό! (pics)

Απίστευτο κι όμως αληθινό! (pics)

Δεν έλειψαν τα παρατράγουδα στον αγώνα μπέιζμπολ μεταξύ του Παναθηναϊκού με τον Άρη.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Κάποιοι κακόβουλοι μάλλον δεν ήθελαν να διεξαχθεί το παιχνίδι σήμερα και αποφάσισαν να βανδαλίσουν το γήπεδο του Ελληνικού. Και σαν να μην έφτανε αυτό έκαναν το ίδιο και στο βοηθητικό, όπου προπονούνται και αγωνίζονται τα παιδικά και εφηβικά τμήματα.

Το βράδυ της Παρασκευής κάποιος ή κάποιοι μπήκαν στο γήπεδο και αποφάσισαν να το “ποτίσουν”. Έβαλαν ένα λάστιχο κάτω από το κάλυμμα του pitching mound και κάτω από το κάλυμμα του home plate. Δηλαδή στα σημεία όπου πετάει ο ρίπτης και χτυπάει ο ροπαλοφόρος. Εκτός από αυτό έφεραν και τα ποτιστικά που βρίσκονταν στο έξω μέρος του γηπέδου, όπου υπάρχει γρασίδι, στις 3 βάσεις του εσωτερικού μέρους. Με το νερό να τρέχει ασταμάτητα όλο το βράδυ τα σημεία εκείνα πλημμύρισαν. Και όλα αυτά για να μην γίνει σήμερα το παιχνίδι ΠΑΟ-Άρης.

Με τις ασταμάτητες προσπάθειες των ανθρώπων που βρέθηκαν στο γήπεδο από νωρίς το πρωί, τα νερά αποστραγγίχτηκαν και προστέθηκε επιπλέον χώμα όπου χρειαζόταν και το παιχνίδι με μια μικρή καθυστέρηση διεξήχθη κανονικά με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί με 15-0.

Δείτε τις εικόνες

baseball 1
baseball 2
baseball 3


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News