Δεν σκέφτεται Παναθηναϊκό ο Αμπέντ
Την ελπίδα να καταφέρει να αποδείξει ότι μπορεί να προσφέρει στη Νιούκαστλ εξέφρασε για άλλη μία φορά ο Μεχντί Αμπέντ, ο οποίος από ό,τι φαίνεται δεν έχει στο μυαλό του αυτή τη στιγμή τον Παναθηναϊκό.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Έτοιμος να αρπάξει την ευκαιρία και να αποδείξει ότι μπορεί να αγωνιστεί στη Νιούκαστλ δήλωσε ο Μεχντί Αμπέντ.
Ο Αλγερινός χαφ, ο οποίος παραμένει στο μεταγραφικό στόχαστρο του Παναθηναϊκού εν όψει του Γενάρη, παρουσιάζεται πρόθυμος να περιμένει μέχρι την ώρα που θα κληθεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του και να αποδείξει ότι μπορεί να αποτελέσει μία αξιόπιστη λύση.
“Ξέρω ότι μπορώ να προσφέρω περισσότερα στην ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Ξέρω επίσης ότι μπορώ να αποδειχτώ καλή λύση για φέτος και αν πάρω την ευκαιρία θα βάλω τα δυνατά μου για όλους”, ανέφερε αρχικά ο διεθνής άσος και πρόσθεσε:
“Συνεχίζω την προσπάθεια, παίζω το ποδόσφαιρο μου και θα δούμε τι θα συμβεί. Ελπίζω πως θα μπορέσω να βελτιωθώ εδώ”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ
