Αυτές θα... γλεντήσουν τον πελάτη στο ΣΕΦ! (pic)
Η ψηφοφορία έληξε, ο κόσμος αποφάσισε, η απόφαση πάρθηκε. Οι Fun Patrol θα είναι αυτές που θα εκπροσωπήσουν τον Παναθηναϊκό στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΣΕΦ και θα έχουν την ευκαιρία να… γλεντήσουν τον πελάτη!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως βλέπετε παρακάτω, οι τσιρλίντερς του Εξάστερου κέρδισαν με άνεση. Σε σύνολο 613 ψήφων, οι 323 (53%) τις επέλεξαν αφήνοντας δεύτερο το γυναικείο τμήμα μπάσκετ και τρίτο το παιδικό τμήμα με μόλις δύο ψήφους διαφορά απ’ τις “αμαζόνες”.
Τέταρτη με μόλις 74 ψήφους ήταν η επιλογή “εσύ και τέσσερις φίλοι σου (με την προϋπόθεση να είναι όλοι Παναθηναϊκοί), πράγμα που δείχνει ότι ο λαός του Τριφυλλιού είναι -αν μη τι άλλο- αλτρουιστής και προτιμά να απολαμβάνει τους αθλητές του συλλόγου, παρά τον εαυτό του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Βόμβα« Γάτα: «Ο Παναθηναϊκός ζήτησε από Μπακασέτα να βρει ομάδα, ίσως γίνει το ίδιο και με τον Τσιριβέγια»
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα με τους τραυματίες πριν το Game 5
- Απίθανη ατάκα Αταμάν στον Χέιζ-Ντέιβις στα αποδυτήρια
- Καρφί για τη διαιτησία: Το story της συζύγου του Ναν μετά το Game 4
- Παναθηναϊκός: Ο πανηγυρισμός που σχολίασε ο Γιαννακόπουλος (pic)

