Δεύτερη ευκαιρία στον Ράιτ
Ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς προτίθεται να δώσει μία ευκαιρία στον Τζούλιαν Ράιτ και θα τον ελέγξει στις προπονήσεις των επόμενων ημερών.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Μία δεύτερη ευκαιρία στον Τζούλιαν Ράιτ είναι πιθανό να δώσει ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς, εφόσον ο Αμερικανός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “Πράσινη”, ο Ράιτ θα δοκιμαστεί στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού τις επόμενες ημέρες, ώστε ο Μαυροβούνιος τεχνικός να ελέγξει εάν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Ο Ιβάνοβιτς έχει άποψη για τις ικανότητες του, ωστόσο επιθυμεί να τον δει στις προπονήσεις για να διαπιστώσει εάν είναι ο παίκτης που έχει στο μυαλό του.
Ο Ράιτ θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία μοναδική ευκαιρία στην καριέρα του και για αυτό έμεινε στην Αθήνα, για να πείσει ότι είναι υγιής και έχει μία θέση στο ρόστερ.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο Google
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πολύς κόσμος στη Λεωφόρο για την Γκρασχόπερς
- Παναθηναϊκός: Δεκαήμερο μεταγραφής στο ποδόσφαιρο, κλείνει μεγάλη κίνηση στο μπάσκετ
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Χουάντσο, Όσμαν μετά την επικείμενη άφιξη του Μπόνγκα
- Γάτας: «Ο Παναθηναϊκός θα κάνει κίνηση τις επόμενες ημέρες για αυτή τη θέση»
- Απορρίφθηκαν δύο προτάσεις του Παναθηναϊκού για Φαν Ντρόγκελεν - Το ποσό που ζητά η Σαμσουνσπόρ
