"Μαθαίνω να παίζω για την ομάδα"

"Μαθαίνω να παίζω για την ομάδα"

Ο Βαλμίρ Μπερίσα τόνισε ότι αγωνιζόμενος στον Παναθηναϊκό αποκτά τη σωστή νοοτροπία για το ποδόσφαιρο, ενώ θυμήθηκε τη συνύπαρξη του με τον Τότι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι καλές εμφανίσεις και τα γκολ που πέτυχε με τη Σουηδία U18 έβαλαν τον Βαλμίρ Μπερίσα στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Εκτός από τα σουηδικά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος επιθετικός έκανε δηλώσεις και σε ιστοσελίδα που ασχολείται με ζητήματα της Ρόμα.

Ο Μπερίσα μίλησε για τις διαφορές που υπάρχουν στην προπόνηση του και για τη συνύπαρξη του με τον Τότι: “Όταν ήμουν στη Ρόμα συνυπήρξα με ποδοσφαιριστές υψηλότερου επιπέδου. Για παράδειγμα, κάθε μέρα έκανα προπόνηση με τον Τότι. Αναμφίβολα, έμαθα πολλά από ποδοσφαιριστές όπως αυτός. Στη διάρκεια του καλοκαιριού, σκέφτηκα όσα έχω διδαχτεί στη Ρώμη και οφείλω να παραδεχτώ την επιρροή που μου άσκησε η προπόνηση μαζί με τον Τότι.

Οι προπονήσεις που έκανα στην Τριγκόρια έχουν διαφορές με τις προπονήσεις που κάνω στην Αθήνα. Τώρα, αισθάνομαι πιο ώριμος, έμαθα να παίζω περισσότερο για την ομάδα αντί να παίζω ατομικά, απλά και μόνο για να κερδίσω το χειροκρότημα των οπαδών”.

Ακόμα, ρωτήθηκε εάν έχει προσαρμοστεί μετά την αποχώρηση του από την πρωτεύουσα της Ιταλίας: “Εάν μου λείπει η Ρώμη; Πρώτα απ’ όλα η Ιταλία είναι μία φανταστική χώρα. Δεν υπάρχει τρόπος να την περιγράψω. Ήμουν χαρούμενος όταν μου ζητούσαν ένα αυτόγραφο ή μια φωτογραφία κάθε που με συναντούσαν στο δρόμο. Αυτές οι καταστάσεις μου λείπουν”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News