Προπονήθηκε ο Ράιτ!

Προπονήθηκε ο Ράιτ!

Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και Βασίλης Χαραλαμπόπουλος πήραν μέρος στην αποψινή προπόνηση του «τριφυλλιού», στην οποία συμμετείχε και ο Τζούλιαν Ράιτ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά την νίκη επί του Ολυμπιακού για το Κύπελλο Ελλάδας, αλλά και την νίκη στην πρεμιέρα του Ελληνικού Πρωταθλήματος κόντρα στην Κηφισιά, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς απόψε έλαβε και άλλες ευχάριστες ειδήσεις.

Οι «πράσινοι» σήμερα είχαν ρεπό, αλλά στο κλειστό το Ολυμπιακών εγκαταστάσεων βρέθηκαν για προπόνηση όσοι δεν αγωνίστηκαν ή πήραν λίγο χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση με την ομάδα των βορείων προαστίων. Ο Μαυροβούνιος τεχνικός είδε τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη να μπαίνει στο παρκέ και να αρχίζει να προπονείται με μπάλα, ενώ κανονικά προπονήθηκε ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση στους προσαγωγούς.

Την ίδια ώρα στο πρόγραμμα συμμετείχε και ο τζούλιαν Ράιτ, ο οποίος όλο αυτό το διάστημα βρισκόταν στην Ελλάδα και έκανε θεραπείες για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του. Μάλιστα ο Αμερικάνος θα συνεχίσει τις προπονήσεις με την ομάδα του «τριφυλλιού» προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και αν πείσει ότι είναι στην επιθυμητή κατάσταση το θέμα θα.. προχωρήσει.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

onsports

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News