Μετά το ξύλο... κορνέδες

Μετά το ξύλο... κορνέδες

Οι παραγωγοί κορνέ στον Πειραιά έχουν τεθεί σε συναγερμό. Οι παραγγελίες στα ζαχαροπλαστεία αναμένεται να αυξηθούν άρδην.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Το βράδυ της Πέμπτης πιάστηκαν ανέτοιμοι και δεν είχαν έτοιμες μεγάλες ποσότητες κορνέ και έτσι οι οπαδοί του Ολυμπιακού «αναγκάστηκαν» να επιδοθούν σε ξυλοδαρμό παικτών και προπονητών. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός, όμως, βρήκε την ευκαιρία να επανορθώσει για χάρη των ζαχαροπλαστών της περιοχής.

Η αίτηση κατακύρωσης του αγώνα Κυπέλλου υπέρ των «ερυθρολεύκων» λόγω της παρουσίας του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στο γήπεδο έχει ήδη εξαγριώσει τα «πρόβατα», τα οποία έδειξαν να ξυπνάνε σιγά-σιγά. Κατάλαβαν και εκείνα το δούλεμα που τους ρίχνουν τα… καλά παιδιά του ελληνικού μπάσκετ. Είδαν και πάλι την ομάδα τους να χάνει «σπαθένια» από τον Παναθηναϊκό των χιλίων προβλημάτων και ξεσπάνε.

Ήδη στα social media επικρατεί νέος «αναβρασμός». Σου λένε: «ο Γιαννακόπουλος μας φταίει που χάσαμε. Αυτός μας κάρφωσε τη μπάλα στην εκπνοή;». Λογικό.

Είναι πια δεδομένο πως μετά το ξύλο έρχονται κορνέδες. Και αυτοί δεν θα πάνε στους παίκτες των πειραιωτών. Άλλη κατεύθυνση θα έχουν.

Πέραν της πλάκας τώρα, η κίνηση της διοίκησης του Ολυμπιακού να πάρει στα χαρτιά το ματς του Κυπέλλου το οποίο έχασε τόσο δίκαια στο παρκέ του άδειου από κόσμο ΟΑΚΑ, αποδεικνύει πως είναι ό,τι πιο μικρό και φτηνό έχει γεννήσει ο επαγγελματικός αθλητισμός. Αυτή η πρακτική και λογική των «ερυθρολεύκων» δείχνει πως είναι μια μικρή ομάδα, που προσπαθεί να «κλέψει» στα χαρτιά κάτι που δεν μπορεί να κερδίσει στο γήπεδο.

Εξάστερα

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

leoforos

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News