Ένταση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στο Ναύπλιο

Ένταση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη στο Ναύπλιο

Ο Γιώργος Βαρδινογιάννης βρέθηκε στο φιλικό των παλαίμαχων του Πανναυπλιακού με τον Παναθηναϊκό που έγινε για ιερό σκοπό αλλά αποχώρησε πριν την έναρξη του αγώνα εκνευρισμένος από τις ύβρεις προς την οικογένεια του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ένταση με τον Γιώργο Βαρδινογιάννη και οπαδούς του Παναθηναϊκού σημειώθηκε την Δευτέρα το απόγευμα στο Ναύπλιο πριν την έναρξη φιλικού αγώνα ανάμεσα στους παλαίμαχους του Πανναυπλιακού και τους αντίστοιχους του τριφυλλιού που έγινε για ιερό σκοπό καθώς τα έσοδα θα πήγαιναν στην λειτουργία των Κατασκηνώσεων της Ιεράς Μητρόπολης Αργολίδος και του Γηροκομείου Ναυπλίου.

Ο Βαρδινογιάννης ήταν το τιμώμενο πρόσωπο μαζί με τον Νίκο Καραβίδα που έχει αγωνιστεί και στις δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα αλλά αποχώρησε από το γήπεδο πριν ξεκινήσει η φιλική αναμέτρηση η οποία πέρασε από 40 κύματα μέχρι να αρχίσει λόγο της έντασης που υπήρξε στο ΔΑΚ Ναυπλίου.

Με το που έφτασε στο γήπεδο ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και κατευθύνθηκε προς το χώρο όπου κάθονταν οι επίσημοι όπως ο Μητροπολίτης Αργολίδας αλλά και ο Δημάρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδος Γιάννης Αποστολόπουλος άκουσε από την εξέδρα συνθήματα από μερίδα φίλων του Παναθηναϊκού.

Τα συνθήματα έκαναν τον Γιώργο Βαρδινογιάννη να ανέβει στην εξέδρα όπου ήταν ο νεαρός κόσμος του τριφυλλιού προκειμένου να συνομιλήσει μαζί τους αλλά την ώρα εκείνη οι φίλοι του τριφυλλιού ξεκίνησαν τα συνθήματα και για περίπου ένα λεπτό.

Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιώργος Βαρδινογιάννης και ενώ οι οπαδοί των πράσινων ξεκίνησαν τα συνθήματα αποχώρησε από την εκδήλωση.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News