Απέφυγε τα χειρότερα ο Μέντες

Απέφυγε τα χειρότερα ο Μέντες

Ο Ολλανδός μέσος θα μείνει 3-4 μέρες εκτός προπονήσεων του Παναθηναϊκού και, πιθανότατα, θα προλάβει τόσο Αϊντχόφεν όσο και ΟΣΦΠ!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Καθησυχαστικά ήταν τα αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας που έβγαλε χθες αργά το απόγευμα ο Νταβίντ Μέντες, με το ιατρικό επιτελείο να ειδοποιεί τον Γιάννη Αναστασίου σήμερα το πρωί ότι ο Ολλανδός μέσος έχει απλά οίδημα στον υποκνημίδιο μυ της δεξιά γάμπας, πιθανότατα λόγω κόπωσης…

Πως μεταφράζεται αυτό; Σε αποχή από τις προπονήσεις για 3-4 ημέρες, προσοχή και θεραπεία στο διάστημα αυτό, έτσι ώστε ο Μέντες να είναι λογικά διαθέσιμος για τα ματς με Αϊντχόφεν και Ολυμπιακό!

Από εκεί και πέρα, στα ευχάριστα συγκαταλέγεται ξανά και η παρουσία του Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος έκανε και σήμερα ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας και στη συνέχεια ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Εμίρ Μπαϊράμι, ενώ “μπήκε” κανονικά στο πρόγραμμα ο Κώστας Κότσαρης.

Το πρόγραμμα των “πράσινων” περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ταχύτητες και τέλος τουρνουά πέντε εναντίον πέντε σε μικρό χώρο, ενώ θα προπονηθούν ξανά στις 4 το μεσημέρι, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους ενόψει ΟΦΗ…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News