"Θα συνεχίσω να χτυπάω παλαμάκια"

"Θα συνεχίσω να χτυπάω παλαμάκια"

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος με μία καυστικότατη δήλωση ξεκαθάρισε πως πλέον δε διαλέγεται με τους αδελφούς Αγγελόπουλους, δίνοντας τους ραντεβού στα δικαστήρια, αφήνοντας παράλληλα αιχμές για το παρελθόν της οικογένειάς τους.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Μετά τις νέες συκοφαντίες που εξαπέλυσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος προς τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ήταν σίγουρος ότι δεν θα έμενε με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση και με μία σφοδρή, καυστική και απολύτως αιχμηρή δήλωσή του ξεκαθάρισε πως δε διαλέγεται με… βλάκες, τους δίνει ραντεβού στα Δικαστήρια και αφήνει σαφείς αιχμές για τη δράση των… προγόνων τους κατά τη διάρκεια της κατοχής.

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: 

“Συμφωνούμε μαζί τους… Η διαδρομή και ο πλουτισμός της οικογένειας Αγγελόπουλου κατά τη διάρκεια της κατοχής είναι στοιχεία γνωστά σε όλους τους Έλληνες, σε αντίθεση φυσικά με την αψεγάδιαστη διαδρομή και την διαρκή κοινωνική προσφορά της οικογένειας Γιαννακόπουλου. 

Επειδή όπως όλοι γνωρίζουμε, ποτέ δεν συζητάς με έναν βλάκα, διότι είναι ανίκητος και θα σε κερδίσει λόγω πείρας (φανταστείτε με δύο)… ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΤΕΛΟΣ με τους εθισμένους στην ήττα, στη συκοφαντία, στις ύβρεις, στη λασπολογία, στη βλακεία, στις ανακοινώσεις, στις δηλώσεις ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ραντεβού στην αίθουσα του Δικαστηρίου, στο παρκέ και κατ’ επέκταση στην πίστα όπου θα συνεχίσω να σας χτυπάω παλαμάκια”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News