Παρουσίασε τη νέα φανέλα ο Παναθηναϊκός

Παρουσίασε τη νέα φανέλα ο Παναθηναϊκός

Με κάθε επισημότητα παρουσίασε την φετινή φανέλα το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού, λίγες μέρες πριν το πρώτο σερβίς της Α1 βόλεϊ γυναικών.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Έτοιμες για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας βόλεϊ του Παναθηναϊκού, που παρουσίασαν την φετινή φανέλα, λίγες μέρες πριν το πρώτο σερβίς.

Αρχικά, το λόγο πήρε ο Γιώργος Καρανάσος, Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως οι στόχοι της ομάδας είναι υψηλότεροι από πέρυσι.

«Έχουμε μεγάλες προσδοκίες από την ομάδα για αυτή τη σεζόν. Δεδομένου ότι πέρσι καταλάβαμε την 3η θέση στο Πρωτάθλημα, φέτος οι βλέψεις είναι πολύ υψηλές. Αυτό δεν το λέω για να αγχώσω και να βάλω βάρος στους ώμους των κοριτσιών, το λέω για να πεισμώσουν και να είναι παθιασμένες όλη τη χρονιά για να καταφέρουμε τους στόχους που έχουμε βάλει».

Ο υπεύθυνος του τμήματος, Νίκος Λάζος, τόνισε: «Εύχομαι υγεία σε όλες τις αθλήτριες. Να ευχαριστήσω θερμά τις κοπέλες που έμειναν και φέτος στην ομάδα καθώς και όλα τα κορίτσια τα οποία ακολούθησαν το φετινό μας πλάνο και ήρθαν στην ομάδα. Να ευχαριστήσουμε το Jonah’s για τη σημερινή εκδήλωση, αποτελεί και χορηγό του τμήματος.Περιμένουμε τον κόσμο να γεμίσει την Κυψέλη γιατί είναι το όπλο μας».

Τους υψηλούς στόχους που έχει η ομάδα τόνισε και ο προπονητής, Γιώργος Ρούσης: «Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για το Πρωτάθλημα. Ξεκινάει σήμερα με τη παρουσίαση της νέας φανέλας μας. Αρχικά θέλω να πω ευχαριστώ στη διοίκηση και στους χορηγούς μας που θα καταφέρουν και φέτος να έχουμε μια καλή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι στόχοι σαφώς είναι πιο υψηλοί φέτος αλλά πάντα όλα επιτυγχάνονται μέσα από καλή και σωστή δουλειά. Περιμένουμε τους φίλους της ομάδας να μας ενισχύουν σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να μας πιέσουν για να κάνουμε το κάτι παραπάνω φέτος».

Η αρχηγός του τμήματος βόλεϊ του Παναθηναϊκού, Ζένια Τσίμα, ανέφερε: «Σε λίγες μέρες αρχίζει το Πρωτάθλημα. Ελπίζω να είμαστε γερές, δυνατές, να έχουμε υγεία, να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε και περιμένουμε πως και πώς να ξεκινήσουν οι αγώνες. Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, τους χορηγούς, όλους τους ανθρώπους που δεν φαίνονται αλλά βοηθούν πάρα πολύ την ομάδα και να ευχαριστήσω εκ των προτέρων τους οπαδούς που ξέρω ότι και φέτος θα μας στηρίξουν. Ελπίζω όλα να πάνε καλά. Πάμε δυνατά, είμαστε σίγουροι για τον εαυτό μας και πάμε για κάτι καλύτερο».

Τέλος, η νεοαποκτηθείσα, Πέννυ Ρόγκα σχολίασε: «Θα ήθελα να ευχηθώ υγεία, διάθεση και πιστεύω ότι όλα θα φανούν στο γήπεδο. Είμαστε έτοιμες για το κάτι παραπάνω, θα δώσουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, και αυτούς που φαίνονται και αυτούς που δεν φαίνονται και τον κόσμο που τον θέλουμε στο πλευρό μας γιατί είναι ο έβδομος παίκτης ή μάλλον ο όγδοος παίκτης (γέλια)».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News