Με Ραντούλιτσα και Κούζμιτς πρωταγωνιστές η Σερβία!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σταθερά πρώτη στο Β’ όμιλο του Ευρωμπάσκετ η Σερβία, ξεπέρασε με το 93-65 άνετο το εμπόδιο της Ισλανδίας. Ξεχώρισαν Ραντούλιτσα και Κούζμιτς.
Η Σερβία νίκησε γιατί… δεν ήθελε να μπλέξει σε περιπέτειες, όπως η Γερμανία και η Ιταλία. Με ομάδικο πνεύμα, σωστό διάβασμα του αντίπαλου παιχνιδιού, ροτέισον και τρομερή ευστοχία στα δίποντα (79%) οι “πλάβι” έχτισαν από νωρίς τις προϋποθέσεις για την άνετη επικράτηση (26-16, 42-32) και στη διάρκεια της τρίτης περιόδου εκτόξευσαν την υπέρ τους διαφορά (60-41), φτάνοντας εύκολα στο “τρία στα τρία”.
Οι “δίδυμοι πύργοι” του Παναθηναϊκού ήταν εντυπωσιακοί και ολοκλήρωσαν τον αγώνα με διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ραντούλιτσα να σημειώνει 13 και τον Κούζμιτς 11.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
