Προς παραχώρηση ο Μαυρίας

Προς παραχώρηση ο Μαυρίας

Αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η διοίκηση της Σάντερλαντ έχει αποφασίσει να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Χάρη Μαυρία κατά την διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, προκειμένου να εξοικονομήσει χρήματα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ, ο τεχνικός διευθυντής του αγγλικού συλλόγου, Λι Κότζερτον, έχει αποφασίσει να παραχωρήσει με μεταγραφή τον Ιανουάριο τους Άλτιντορ, Μαυρία και Τζακερίνι, καθώς ο Γκουστάβο Πογέτ δεν θεωρεί ότι η συγκεκριμένη τριάδα μπορεί να προσφέρει λύσεις στην ομάδα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι “μαυρόγατες” θέλουν να παραχωρήσουν τους συγκεκριμένους παίκτες (το συνολικό κόστος για τις μεταγραφές του το καλοκαίρι του ’13 ήταν περίπου 25 εκ. ευρώ) μαζί με του Καμπράλ και Γκρέιαμ, προκειμένου να εξοικονομήσουν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

“Υπάρχει ένας αριθμός παικτών που δεν έχουν ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και η διοίκηση θα προσπαθήσει να τους παραχωρήσει το συντομότερο δυνατό, δηλαδή τον Ιανουάριο” ανέφερε στα αγγλικά ΜΜΕ μέλος της διοίκησης της ομάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News