Θα είχε πολύ ενδιαφέρον...

Θα είχε πολύ ενδιαφέρον...

Όπως φαντάζομαι, θα έπεσε στην αντίληψη σας το βιντεάκι με την αποχώρηση του Γιώργου Βαρδινογιάννη σε κάποιο ματς παλαιμάχων μας επειδή η Θύρα 13 φώναζε συνθήματα κατά της οικογένειας του.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Σε κάποια φάση λοιπόν, πριν αποχωρήσει, πήγε προς την κερκίδα για να μιλήσει με τον κόσμο του Συλλόγου. Αφού κανείς δεν του έδινε σημασία, αποχώρησε από τον χώρο.

Και κάπου εδώ είναι η ένσταση μου…

Αν ποτέ δοθεί ξανά μια αντίστοιχη ευκαιρία, ο κόσμος να κυνηγήσει τον διάλογο μαζί του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να εξηγήσει στον κόσμο τον πραγματικό λόγο που αποχώρησε το καλοκαίρι του 2000, αν θεωρούσε τον ανιψιό του άχρηστο/αδιάφορο για τον Σύλλογο και τι ρόλο βάραγε η οικογένεια του όλα αυτά τα χρόνια που ο Κόκκαλης ξεφτίλιζε με κάθε τρόπο τον Σύλλογο.

Πραγματικά θα είχαν πολύ ενδιαφέρον οι απαντήσεις του πιστεύω. Αφού θέλει δηλαδή να κάνει διάλογο, να του εξηγήσει και κάποιος -μιας και δεν καταλαβαίνει όπως φαίνεται- για ποιο λόγο κράζουμε την οικογένεια του.

ΥΓ: Και επειδή στο video ανέφερε ως αιτία αποχώρησης του τον χουλιγκανισμό -που μόνο αυτός δεν ήταν- να φανταστούμε πως ποτέ του δεν χρησιμοποίησε πρακτικές αντίστοιχες του χουλιγκανισμού στην επιχειρηματική και προσωπική του ζωή…

ΥΓ2: Χωρίς μπράβους βέβαια…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Panathinaikos Press

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News