Σενάρια για δύο

Δύο ακόμη ονόματα φαίνεται πως είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού, σύμφωνα με δημοσιεύματα,για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής. Ο λόγος για τον Ιάπωνα διεθνή Μάικ Χάβενααρ και το άλλοτε wonderkid των Βραζιλιάνων, Ζόμπσον.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Χάβενααρ μένει ελεύθερος τον Δεκέμβριο από την Ελσίνκι και μέχρι τώρα έχει 8 γκολ σε 24 εμφανίσεις. Έχει μεγάλη εμπειρία από το πρωτάθλημα της πατρίδας του, ενώ στην Ευρώπη, εκτός από την Ελσίνκι, είχε ένα επιτυχημένο πέρασμα από την Φιτέσε με 27 γκολ σε 93 εμφανίσεις και ένα αποτυχημένο από την Κόρδομπα με 5 συμμετοχές χωρίς γκολ.
Από την άλλη, ο Ζόμπσον που ξεκίνησε με τεράστιες προσδοκίες την καριέρα του, έπειτα από τα 22 γκολ σε 61 εμφανίσεις με την Μπρασιλιένσε, δεν δικαίωσε όσους τον πίστεψαν και έμεινε ελεύθερος από τη Μποταφόγκο. Έχει αγωνισθεί επίσης στις Σάντα Μαρία, Τζέτζου Γιουνάιτεντ (Κορέα), Ατλέτικο Μινέιρο, Μπαχία, Γκρέμιο, Σάο Καετάνιο και στην αραβική Έτιχαντ.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Σπόντα» Μπενίτεθ για το γκολ - Οι δηλώσεις μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
- Η βαθμολογία των playoffs μετά το Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0
- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-0: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού
- Τραγική εικόνα, ήττα για τον Παναθηναϊκό από τον Ολυμπιακό - «Φωνές» για το γκολ
- «Παναθηναϊκός για Βραζιλιάνο εξτρέμ - Στο στόχαστρο ο Ζουάν Μπεζέρα»