Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ράιτ!

Παίκτης του Παναθηναϊκού ο Ράιτ!

Ο Αμερικανός φόργουορντ είναι παίκτης του Παναθηναϊκού και θα κάνει ντεμπούτο αύριο (17/10) κόντρα στην Τουρόφ. Οι πρώτες του δηλώσεις…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Με νέο πρόσωπο τον Τζούλιαν Ράιτ θ’ αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην πρεμιέρα της Euroleague κόντρα στην Τουρόφ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πήρε μέρος στις τελευταίες προπονήσεις κι έπεισε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς με τις δυνατότητές του.

Ο τεχνικός του “τριφυλλιού” έδωσε τη συγκατάθεσή του κι έτσι οι “πράσινοι” απέκτησαν τον Ράιτ ο οποίος δηλώθηκε στην Euroleague και θα κάνει το ντεμπούτο του με τους Πρωταθλητές στην αναμέτρηση με τους Πολωνούς.

Η ανακοίνωση του τριφυλλιού:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Τζούλιαν Ράιτ. Ο Αμερικανός τίθεται στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς για το αυριανό παιχνίδι με την Τουρόβ».

Τα πρώτα λόγια του Ράιτ μετά τις υπογραφές: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί βρίσκομαι σε μια ομάδα η οποία δουλεύει σκληρά και προσπαθεί διαρκώς να γίνεται καλύτερη, όπως διαπίστωσα στις ημέρες που βρίσκομαι εδώ. Αυτή είναι και η δική μου ταυτότητα ως παίκτης. Δηλαδή να προσπαθώ σκληρά στην άμυνα και να κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου. Είχα την ευχαρίστηση να παρακολουθήσω και την όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα με την Κηφισιά. Ανυπομονώ να αρχίσω».

Το Newspao.gr σας είχε ενημερώσει πρώτους για την ολοκλήρωση της μεταγραφής!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News