"Τιμή και ευθύνη ο Παναθηναϊκός"

"Τιμή και ευθύνη ο Παναθηναϊκός"

Ο Εστεμπάν Μπατίστα μίλησε για την επιστροφή του στην Ευρωλίγκα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Το blog του 31χρονου Ουρουγουανού σέντερ του Παναθηναϊκού στην επίσημη ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας:

Μου δίνει μεγάλη αίσθηση ευχαρίστησης πως είμαι έτοιμος ν’ αρχίσω την Ευρωλίγκα 2014-15 ως μέλος ενός σπουδαίου συλλόγου. Όλοι μπορούν να καταλάβουν πως είναι μεγάλη τιμή κι επίσης μεγάλη ευθύνη για τον καθένα ν’ αγωνίζεσαι στον Παναθηναϊκό, έναν σύλλογο με μεγάλη ιστορία και πολλούς τίτλους στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Επομένως είμαι μέλος της πράσινης οικογένειας και χαρούμενος γι’ αυτό!

Έχω ήδη συνηθίσει στη ζωή στην Αθήνα. Είναι μία όμορφη πόλη και μου αρέσει ο κόσμος εδώ. Αισθάνομαι άνετα, επειδή ο κόσμος είναι πολύ θερμός και μου φέρεται καλά, το ίδιο όπως οι συμπαίκτες μου, που επίσης με βοηθούν πολύ. Επίσης έχω όλα όσα χρειάζομαι απ’ την ομάδα, επομένως είναι μία σπουδαία κατάσταση για εμένα.

Τώρα είμαστε έτοιμοι ν’ αρχίσουμε τις υποχρεώσεις μας στη διοργάνωση και θα κάνουμε τα πάντα, ώστε ν’ αρχίσουμε το δεξί πόδι. Σεβόμαστε τους αντιπάλους μας και δουλεύουμε σκληρά σε κάθε προπόνηση, επειδή ο στόχος μας είναι να κάνουμε το καλύτερο για τον Παναθηναϊκό.

Για εμένα είναι μεγάλη πρόκληση η επιστροφή μου στην Ευρωλίγκα ως μέλος μίας απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες στην ιστορία της διοργάνωσης. Εύχομαι να ‘χουμε μία καλή χρονιά και ν’ απολαύσουμε τη διοργάνωση.

Επίσης εύχομαι σε όλο το κοινό της Ευρωλίγκας ν’ απολαύσει μία θεαματική και δυνατή διοργάνωση.

Τα ξαναλέμε σύντομα!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News