Μπετσίροβιτς: "Να επαναφέρουμε τη νοοτροπία νικητή στον Παναθηναϊκό"

Μπετσίροβιτς: "Να επαναφέρουμε τη νοοτροπία νικητή στον Παναθηναϊκό"

Μπετσίροβιτς: "Να επαναφέρουμε τη νοοτροπία νικητή στον Παναθηναϊκό"

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς σε δηλώσεις που παραχώρησε τόνισε την ανάγκη να αποκτήσει ο Παναθηναϊκός και πάλι την νοοτροπία το νικητή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});



Αναλυτικά τα όσα είπε για:

-την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό: «Είμαι ενθουσιασμένος που επέστρεψα στον Παναθηναϊκό, χαίρομαι που και πάλι είμαι μέλος αυτής της οικογένειας. Ανυπομονώ να επιστρέψω στο ΟΑΚΑ και να πιάσω δουλειά. Χωρίς υπερβολή, τα δύο χρόνια που πέρασα στον Παναθηναϊκό ήταν τα καλύτερα της ζωής μου. Μακάρι να ζήσω με την ομάδα ανάλογες στιγμές με εκείνη τη φανταστική διετία».

-την ενασχόλησή του με την προπονητική: «Πάντα σκεφτόμουν το ενδεχόμενο να ασχοληθώ με την προπονητική. Δούλεψα τρία χρόνια στο πλευρό του πατέρα μου στην εθνική Σλοβενίας και κατάφερα να βοηθήσω και να βοηθηθώ. Αυτό θέλω να κάνω και τώρα με τον Παναθηναϊκό. Να γίνω κι εγώ καλύτερος, αλλά και να προσφέρω ώστε να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Και σίγουρα υπάρχει στο πίσω μέρος του μυαλού μου η σκέψη να μπορέσω να γίνω κι εγώ κάποια μέρα πρώτος προπονητής».

-τη συνεργασία με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς: «Ο Τζόρτζεβιτς είναι μια τεράστια προσωπικότητα του παγκόσμιου μπάσκετ. Έχουμε συνεργαστεί, γιατί τον είχα προπονητή κι αυτό βοηθά στο να ξέρω τη νοοτροπία και τη φιλοσοφία του. Τις τελευταίες μέρες η εθνική Σερβίας βρέθηκε στη Σλοβενία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της και είχαμε τη δυνατότητα να μιλήσουμε και να αναλύσουμε πολλά πράγματα. Είμαι ευτυχώς που θα δουλέψω και θα μάθω πολλά δίπλα του. Είναι από τους κορυφαίους προπονητές της γενιάς του, είναι κοντά στους παίκτες, έχει μάθει να τους ακούει και να τους κάνει καλύτερους».

-τους στόχους του Παναθηναϊκού: «Ο Παναθηναϊκός έχει μάθει να κερδίζει αγώνες και τίτλους, αυτό πρέπει να κάνει και τώρα. Πρέπει να φτιάξουμε μια ομάδα που θα διασκεδάζει το μπάσκετ που παίζει, όπως κάναμε τότε. Η αλήθεια είναι ότι τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τη νοοτροπία του νικητή. Πρέπει να την επαναφέρουμε άμεσα. Πρέπει η νίκη να γίνει η καθημερινή συνήθεια της ομάδας».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News