Επιστροφή στον Παναθηναϊκό μόνο και αν...

Επιστροφή στον Παναθηναϊκό μόνο και αν...

Πρόταση του Παναθηναϊκού στη Σάντερλαντ, για την απόκτηση του Χάρη Μαυρία με τη μορφή δανεισμού τον προσεχή Γενάρη, αποκάλυψε χθες η βρετανική ιστοσελίδα «shieldsgazette.com» και είναι σαφές ότι η περίπτωσή του θα μπορούσε να προχωρήσει υπό προϋποθέσεις και να αυξήσει σημαντικά την ανταγωνιστικότητα της ομάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο 20χρονος διεθνής πλάγιος επιθετικός δεν πήρε τις ευκαιρίες που περίμενε στην Πρέμιερ Λιγκ και η Σάντερλαντ αποφάσισε να τον τοποθετήσει στη λίστα των υπό παραχώρηση παικτών, προσδοκώντας σε πρώτη φάση την πώλησή του. Ο Παναθηναϊκός θεωρείται σίγουρο ότι θα έβλεπε με καλό μάτι το ενδεχόμενο επιστροφής του και οι Αγγλοι αποκάλυψαν χθες ότι έχουν ήδη ζητήσει από τη Σάντερλαντ την απόκτησή του, είτε με 6μηνο δανεισμό είτε για 1.5 χρόνο, μέχρι τον Ιούνιο του 2016.

Στο ρεπορτάζ σημειώνεται επίσης ότι η αγγλική ομάδα δεν «τρελάθηκε» από την προσέγγιση του «τριφυλλιού» και θεωρείται δεδομένο ότι θα περιμένει το επόμενο δίμηνο, για να διαπιστώσει τι άλλες προτάσεις υπάρχουν και να πράξει αναλόγως.

Αρα, ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να έχει: α) υπομονή και ελπίδα να μην υπάρξουν ηχηροί «μνηστήρες» από το εξωτερικό και β) να εξασφαλίσει την επιθυμία του Μαυρία να ξαναφορέσει τα πράσινα και (κυρίως) να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Σε αυτήν τη φάση δεν φαίνεται να υπάρχουν πολλές πιθανότητες, παρότι ο Μαυρίας δεν ξεχνάει ποτέ τον Παναθηναϊκό και το διατυμπανίζει σε κάθε ευκαιρία. Το θέμα είναι, όμως, να κατανοήσει ότι θα τον βοηθήσει ο επαναπατρισμός να πάρει παιχνίδια στα πόδια του, να βρει τον εαυτό του και να επιστρέψει πιο δυνατός και πιο έτοιμος για το βήμα στο εξωτερικό.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι είναι ένα παιδί 20 ετών και έχει όλο το μέλλον μπροστά του. Το σίγουρο είναι ότι σε αυτήν τη φάση είναι πρόωρα τα όποια συμπεράσματα, καθώς επίσης και ότι η διοίκηση και το τεχνικό τιμ τον έχουν σε πολύ μεγάλη εκτίμηση…


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Goal

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News