Ξεκίνησε... φορτσάτος!
Ο πιο σταθερός παίκτης του Εξάστερου στο νέο του ξεκίνημα είναι ο Βλαδίμημος Γιάνκοβιτς, μακράν του δεύτερου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τρία παιχνίδια φέτος, ισάριθμες φορές “διπλός” σε πόντους ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ((11 με ΟΣΦΠ, 10 με Κηφισιά, 10 χθες) που κερδίζει τις εντυπώσεις μαζί με τον έτερο “διόσκουρο” από τις κοινές μέρες στην Πλατεία, Νίκο Παππά.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κουβέντες στα social media για ενίσχυση στη θέση “3” όλο και λιγοστεύουν. Πρόθεση της διοίκησης εξαρχής ήταν ν’ αναβαπτιστεί ο ρόλος του Βλαδίμηρου αλλά και να δοθεί ζωτικός χώρος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που θεωρείται ταλεντάρα.
Βεβαίως ο γιος του άτυχου Μπόμπαν περισσότερο διακρίνεται προς το παρόν σε θέση “4”, όμως είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι η ομάδα δεν θα χάσει αν τον εμπιστευτεί. Ο χειρισμός που έχει με τη μπάλα είναι άψογος (γι αυτό άλλωστε σε κάμποσα παιχνίδια Πεδουλάκης, Αλβέρτης, Ιβάνοβιτς τον άφησαν να κάνει κουμάντο από θέση οργανωτή), η ταχύτητά του εξαιρετική, η “πλαστικότητά” που διαθέτει το κάτι άλλο, με την Τούροβ μετρήσαμε τρία γκολ-φάουλ! Ασυγκράτητος.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Προς το... ναι για μεταγραφή ο Παναθηναϊκός - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: Αυτό το ματς έχουν «κυκλώσει» Όσμαν και Χολμς για επιστροφή
- Παπαθεοδώρου: «Τότε αποχωρεί ο Γιούρτσεβεν από τον Παναθηναϊκό»
- Μάντζαρης: «Τον έχει πάρει από κάτω – Σου λέει “άντε να σηκωθώ να φύγω από τον Παναθηναϊκό”»
- Αλλάζουν τα δεδομένα για Μανδά - Στο κάδρο ομάδα από Super League
