Ξεκίνησε... φορτσάτος!
Ο πιο σταθερός παίκτης του Εξάστερου στο νέο του ξεκίνημα είναι ο Βλαδίμημος Γιάνκοβιτς, μακράν του δεύτερου.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Τρία παιχνίδια φέτος, ισάριθμες φορές “διπλός” σε πόντους ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ((11 με ΟΣΦΠ, 10 με Κηφισιά, 10 χθες) που κερδίζει τις εντυπώσεις μαζί με τον έτερο “διόσκουρο” από τις κοινές μέρες στην Πλατεία, Νίκο Παππά.
Θα έχετε παρατηρήσει ότι οι κουβέντες στα social media για ενίσχυση στη θέση “3” όλο και λιγοστεύουν. Πρόθεση της διοίκησης εξαρχής ήταν ν’ αναβαπτιστεί ο ρόλος του Βλαδίμηρου αλλά και να δοθεί ζωτικός χώρος για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο που θεωρείται ταλεντάρα.
Βεβαίως ο γιος του άτυχου Μπόμπαν περισσότερο διακρίνεται προς το παρόν σε θέση “4”, όμως είναι κι αυτό μια ένδειξη ότι η ομάδα δεν θα χάσει αν τον εμπιστευτεί. Ο χειρισμός που έχει με τη μπάλα είναι άψογος (γι αυτό άλλωστε σε κάμποσα παιχνίδια Πεδουλάκης, Αλβέρτης, Ιβάνοβιτς τον άφησαν να κάνει κουμάντο από θέση οργανωτή), η ταχύτητά του εξαιρετική, η “πλαστικότητά” που διαθέτει το κάτι άλλο, με την Τούροβ μετρήσαμε τρία γκολ-φάουλ! Ασυγκράτητος.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Πρόταση του Παναθηναϊκού για τον Χεσούς Καστίγιο - Το ποσό πώλησης»
- Σερβικό δημοσίευμα για Παναθηναϊκό και Μπόνγκα - Το ποσό της ρήτρας
- Προτάθηκε στον Παναθηναϊκό ο Μέμφις Ντεπάι!
- Παναθηναϊκός: Πρόταση για Γκαγιάρδο και νέο σενάριο για τον πάγκο
- Γιαννακόπουλος: Οριστική απόφαση για το Βαλένθια-Παναθηναϊκός
