Εντυπωσιακή η Αϊντχόφεν

Εντυπωσιακή η Αϊντχόφεν

Η PSV ήταν εντυπωσιακή στο πρώτο ημίχρονο με την Άλκμααρ και έφθασε στην άνετη επικράτηση με 3-0 για την 9η αγωνιστική της Eredivisie.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η Αϊντχόφεν μετά το πρώτο τέταρτο της αναμέτρησης απέκτησε τον έλεγχο της αναμέτρησης και κατάφερε να προηγηθεί στο 20ο λεπτό, όταν ο Βίλεμς με εξαιρετική κάθετη πάσα έβγαλε τον Νάρσινγκ στην πλάτη της άμυνας της Άλκμααρ και εκείνος με πλασέ έκανε το 1-0.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 29′ έφθασε σε ένα ακόμη γκολ, όταν ο Βίλεμς έκανε σέντρα απο αριστερά, ο Ροσέ δεν απομάκρυνε σωστά με το ένα χέρι και με προβολή από το ύψος της μικρής περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Μάχερ ήταν σταθερή πηγή κινδύνων για την άμυνα της Άλκμααρ και στο 40′ σημειώσε ένα ακόμη γκολ. Ο Αρίας τροφοδότησε δεξιά τον μέσο της Αϊντχόφεν, εκείνος με μια εξαιρετική κούρσα απέφυγε 4 παίκτες και με αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής έκανε το 3-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η PSV έκανε συντήρηση δυνάμεων, με συνέπεια το 3-0 να είναι το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

Αϊντχόφεν: Ζουτ, Αρίας, Ισιμά – Μερέν, Ρεκίκ, Βίλεμς, Μάχερ, Χέντριξ, Γκουαρδάδο (71′ Ριτσμάϊερ), Νάρσινγκ, Γιόζεφσον,Ντε Γιόνγκ (79′ Λοκάντια).


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News