Απορούν στον Παναθηναϊκό...
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε νέα ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως οι πρακτικές που χρησιμοποιούν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι είναι προσβλητικές και υποτιμητικές.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η ανακοίνωση της “πράσινης” ΚΑΕ:
“Με ιδιαίτερη ανησυχία αλλά και τεράστια έκπληξη παρατηρούμε το τελευταίο διάστημα ότι ακολουθούνται από παράγοντες, πρακτικές δηλώσεων που είναι προσβλητικές όσο και υποτιμητικές για το άθλημα χωρίς να υπάρχει η δέουσα αντίδραση από την ΕΦΙΠ και τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ.
Αντίθετα όταν οι διαιτητές γράψουν στο φύλλο αγώνα κάτι που…θεωρούν ότι άκουσαν πως τους είπε κάποιος από την εξέδρα, παρατηρείται “ξεσηκωμός” κι ακολουθεί κλήση σε απολογία άμεσα.
Θεωρούμε δε ότι τα όσα συκοφαντικά διέσπειραν οι υπότροποι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης της ομάδας τους όπως και κατά τη διαδικασία της κλήρωσης του πρωταθλήματος δεν προσβάλλουν κανέναν και γι’ αυτό άλλωστε ουδείς έχει ευαισθητοποιηθεί”.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Deal μεγατόνων για την ονοματοδοσία του ΟΑΚΑ - Το νέο όνομα
- Λεσόρ: Τα ματς επιστροφής που έχει «κυκλώσει» ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός-Εφές: Σημαντική εξέλιξη με Παπαπέτρου
- «Δεν είναι καλά τα νέα για Γκριγκόνις - Ανησυχητική η κατάστασή του»
- Παπαθεοδώρου: «Η κατάλληλη μεταγραφή για τον Παναθηναϊκό - Το κασέ του παίκτη»