Βαρύ το κλίμα, δύσκολες ώρες

Βαρύ το κλίμα, δύσκολες ώρες

Το κλίμα στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παναθηναϊκού είναι πολύ βαρύ, ενώ ο Αναστασίου και οι παίκτες δεν μπορούν να εξηγήσουν τι πηγαίνει λάθος το τελευταίο χρονικό διάστημα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ίσως την πιο δύσκολη νύχτα τους πέρασαν τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Παναθηναϊκού από τον Ιούνιο του 2013, όταν άρχισε η σύσταση της ομάδας υπό τους Γιάννη Αναστασίου και Νίκο Νταμπίζα.

Η ήττα και η κακή απόδοση στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, αλλά και οι αντιδράσεις των οπαδών έξω από τα αποδυτήρια του “Απόστολος Νικολαΐδης” έχουν δημιουργήσει άσχημο και βαρύ κλίμα. 

Χαρακτηριστικά, μετά τη λήξη του κυριακάτικου ματς, ο Γιάννης Αναστασίου επιχείρησε να ανυψώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ο προπονητής του Τριφυλλιού έκανε και μία μικρή ομιλία προς τους παίκτες του, αλλά στην αναμπουμπούλα της βραδιάς σίγουρα δεν πέτυχε το σκοπό του.

“Χάσαμε ένα ματς που δεν γινόταν να χάσουμε. Χάνουμε μόνοι μας, δίνουμε δώρα στον αντίπαλο και δεν έχουμε συγκέντρωση στα κρίσιμα σημεία. Επαναλαμβάνουμε τα ίδια λάθη” ανέφερε μεταξύ άλλων, ο Αναστασίου.

Οι ποδοσφαιριστές αρκέστηκαν να ακούν χωρίς να απαντήσουν το παραμικρό, αφού ούτε και οι ίδιοι μπορούν να δώσουν πειστικές εξηγήσεις για το θέαμα που παρουσιάζουν.

Πλέον, άπαντες στην ομάδα βιώνουν πρωτοφανή πίεση, όμως την ίδια στιγμή είναι υποχρεωμένοι να αντλήσουν ψυχικά αποθέματα και να αντιδράσουν στα παιχνίδια με την Αϊντχόφεν και τον Ολυμπιακό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News