Ο "Σαρρής" του μπάσκετ!

Ο "Σαρρής" του μπάσκετ!

Ο κόσμος του αθλητισμού έχει αρχίσει και ταυτίζει τον Γιώργο Χαλβατζάκη με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, λόγω των αποφάσεων που παίρνει, αλλά κυρίως που… δεν παίρνει ο ισχυρός άνδρας του ΕΣΑΚΕ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Οι απανωτές αποτυχίες του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια, έχουν αναγκάσει τους «ερυθρόλευκους» να επιδοθούν σε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Ένα παιχνίδι εκτός των αγωνιστικών χώρων. Κάπου που ίσως να θεωρούν ότι θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν κάποια… νίκη.

Αυτό, βέβαια, συμβαίνει και με την ανοχή του ΕΣΑΚΕ.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έχοντας τη σιγουριά της ατιμωρησίας και την εθελούσιας… τύφλωσης και κώφωσης του Αθλητικού Δικαστή, μπορούν και κινούνται συνεχώς στο πλαίσιο μιας επικίνδυνης, διαρκής παραβατικής συμπεριφοράς ανοίγοντας νέες και νέες πληγές στο ελληνικό μπάσκετ, αλλά και στον ελληνικό αθλητισμό γενικότερα.

Κύριε Χαλβατζάκη, ο Αθλητικός Δικαστής σας δεν βλέπει τι γίνεται. Εσείς βλέπετε; Κύριε Χαλβατζάκη, ο Αθλητικός Δικαστής σας δεν ακούει τι λένε; Εσείς ακούτε; Κύριε Χαλβατζάκη αν ο Αθλητικός Δικαστής σας δεν ακούει και δε βλέπει έχετε υποχρέωση να απαιτήσετε από τον ίδιο να εκδίδει αποφάσεις πάντοτε βάσει των κανονισμών και όχι των οποιονδήποτε προτιμήσεών του.

Τη δεδομένη στιγμή, ο Αθλητικός Δικαστής οφείλει να καλέσει σε απολογία τους ΥΠΟΤΡΟΠΟΥΣ αδελφούς Αγγελόπουλους και να βάλει ένα τέλος στο σόου που στήνουν, ανενόχλητοι, σε καθημερινή βάση. Με ανακοινώσεις, με δηλώσεις και με υβριστικές χειρονομίες. Όφειλε να το έχει ήδη πράξει. Προλαβαίνει.

Κύριε Χαλβατζάκη, θεωρούμε πως δεν σας αρέσει καθόλου και δε σας τιμά στο ελάχιστο που η φίλαθλη κοινή γνώμη έχει αρχίσει και ταυτίζει εσάς και τις συμπεριφορές σας με τον κύριο Σαρρή. 

Κύριε Χαλβατζάκη, ο κόσμος του Παναθηναϊκού λατρεύει το μπάσκετ. Όλη η Ευρώπη έχει υποκλιθεί στο μεγαλείο του και είναι σίγουρο ότι δεν θα γίνει ανεκτή η συνεχής πλήξη των συμφερόντων της ομάδας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Propaganda Stop

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News