Τα λόγια του Αναστασίου και τα... τετ-α-τετ με παίκτες

Τα λόγια του Αναστασίου και τα... τετ-α-τετ με παίκτες

Επιχείρηση ανασύνταξης στον Παναθηναϊκό, με τον Γιάννη Αναστασίου να κάνει group therapy και προβολή βίντεο με τους παίκτες του στο “Καλαφάτης”!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός περνά περίοδο αγωνιστικής κρίσης και ο Γιάννης Αναστασίου κάνει ότι περνά από το χέρι του για να ανασυνταχθεί η ομάδα, να κάνει restart και να δείξει χαρακτήρα στα δύσκολα που έρχονται!

Το πρωί της Δευτέρας στο “Καλαφάτης”, ο Αναστασίου μάζεψε τους παίκτες στα αποδυτήρια και στην αίθουσα προβολής βίντεο για πάνω από μία ώρα και όλοι μαζί προσπάθησαν να βάλουν κάτω την κακή εικόνα της ομάδας, να βρουν τι φταίει και να αλλάξουν προς το καλύτερο την ψυχολογία, καθώς εκεί εστιάζεται μεγάλο κομμάτι της εικόνας, σύμφωνα με όσους ζουν από μέσα το σύλλογο. 

“Στα δύσκολα πρέπει να μείνουμε ενωμένοι και να φανούμε ομάδα, όπως το κάναμε και πέρσι σε όλες τις δύσκολες στιγμές. Σίγουρα θα υπάρξει αμφισβήτηση. Ήδη υπάρχει μάλιστα. Εμείς έχουμε δείξει τι μπορούμε να κάνουμε και περιμένω χωρίς πολλά λόγια να το βγάλουμε ξανά στο γήπεδο και να κάνουμε το restart. Εχουμε βιώσει ξανά τέτοιες καταστάσεις και βγήκαμε νικητές”, ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου.

Από την πλευρά τους, οι παίκτες έδειξαν να είναι πολύ προβληματισμένοι με την κατάσταση και να έχουν αντιληφθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Το βασικό ζήτημα που έχει διαπιστωθεί είναι η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης, αποφασιστικότητας και αποτελεσματικότητας.

Μάλιστα, ο Αναστασίου έδειξε στιγμιότυπα από διάφορα φετινά παιχνίδια με συγκεκριμένες φάσεις που δείχνουν πως οι λεπτομέρειες κρίνουν τα πάντα στο ποδόσφαιρο. Ο Ολλανδός είχε και πολλά τετ-α-τετ με τους παίκτες του, προσπαθώντας να τους τονώσει το ηθικό.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News