Πότε επιστρέφει ο Νέλσον...
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση του ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του στην κνήμη που εδώ και καιρό τον ταλαιπωρεί και τον έχει θέσει νοκ-άουτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Αμερικάνος γκαρντ θα παραμείνει στις ΗΠΑ για άλλες 4 με 5 εβδομάδες, καθώς τώρα ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες στη θεραπεία του και πρέπει να παρακολουθείται από τους εξειδικευμένους ιατρούς του.
Όπως καταλαβαίνετε, ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα περίπου στα μέσα Νοέμβρη και σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.
Το πότε θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα, αυτό άλλωστε δεν το γνωρίζουν ούτε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ωστόσο η λογική λέει ότι δε θα αργήσει πολύ μετά την επιστροφή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Μπενίτεθ: «Πληρωμένη» απάντηση σε Πελεγκρίνι για το πέναλτι - Οι δηλώσεις πριν τη ρεβάνς
- «Ο Παναθηναϊκός κινείται για την αγορά Λαφόν - Το ποσό που θα δαπανήσει»
- Συμφωνία μαμούθ για το στέγαστρο στο γήπεδο του Βοτανικού - Πόσο κοστίζει, ποια εταιρεία το ανέλαβε
- Λόβεθ Ομορούγι: Η «γαζέλα» της Βαλεφόλια που ξεχώρισε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό (pics)
- Παναθηναϊκός, Τσάπρας: Το διπλό τηλεφώνημα για το deal και η καλοκαιρινή προετοιμασία
