Πότε επιστρέφει ο Νέλσον...
Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η εγχείρηση του ΝτεΜάρκους Νέλσον, ο οποίος εδώ και δύο εβδομάδες βρίσκεται στην Αμερική προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημά του στην κνήμη που εδώ και καιρό τον ταλαιπωρεί και τον έχει θέσει νοκ-άουτ.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Αμερικάνος γκαρντ θα παραμείνει στις ΗΠΑ για άλλες 4 με 5 εβδομάδες, καθώς τώρα ακολουθεί συγκεκριμένες οδηγίες στη θεραπεία του και πρέπει να παρακολουθείται από τους εξειδικευμένους ιατρούς του.
Όπως καταλαβαίνετε, ο παίκτης θα βρίσκεται στην Αθήνα περίπου στα μέσα Νοέμβρη και σιγά-σιγά θα αρχίσει να μπαίνει στις προπονήσεις της ομάδας.
Το πότε θα είναι σε θέση να τεθεί στη διάθεση του Ντούσκο Ιβάνοβιτς δεν μπορούμε να το ξέρουμε ακόμα, αυτό άλλωστε δεν το γνωρίζουν ούτε οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, ωστόσο η λογική λέει ότι δε θα αργήσει πολύ μετά την επιστροφή του.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Περιμένω επίσημη πρόταση από τον Παναθηναϊκό για Φρουκ»
- Παναθηναϊκός, Κύπελλο: Και τώρα ο ΠΑΟΚ - Πότε θα γίνουν τα ματς, οι έδρες
- Παναθηναϊκός - Άρης 3-0: Τα γκολ και τα highlights (vid)
- «Ενδιαφέρεται για τον Νόα Άλεν ο Παναθηναϊκός»
- Ποιος είναι ο Ιάσωνας Νεμπής που έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού
