"Απόβαση" στο Αϊντχόφεν!

"Απόβαση" στο Αϊντχόφεν!

Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια που είχε στη διάθεσή του ο Παναθηναϊκός και σχεδόν 2.000 οπαδοί του θα… πρασινίσουν την Ολλανδία!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ο Παναθηναϊκός θα παίξει στην Πέμπτη το… τελευταίο του χαρτί στην Ευρώπη, κόντρα στην Αϊντχόφεν και ο κόσμος του θα βρεθεί για μια ακόμα φορά στο πλευρό του, παρά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα μάλιστα…

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ολλανδική ομάδα διέθεσε 1625 εισιτήρια για τους οπαδούς του “τριφυλλιού”, έναντι 15 ευρώ έκαστο, τα οποία και… εξαφανίστηκαν όλα! Απ’ αυτά, τα 800 θα πάνε σε μόνιμους κάτοικους του εξωτερικού κυρίως από Γερμανία, Ολλανδία, Βέλγιο και Αγγλία, ενώ τα υπόλοιπα αφορούν μεμονωμένους αλλά κα οργανωμένους φιλάθλους του Παναθηναϊκού από Ελλάδα.

Επίσης, υπάρχουν άλλα 255 εισιτήρια που αφορούν στις ανάγκες των… υψηλών προσκεκλημένων του “τριφυλλιού”, τα οποία κι αυτά… έκαναν φτερά, με το συνολικό νούμερο να φτάνει στα 1880 “κομμάτια”!

Κι όλα αυτά, ενώ υπήρξε αίτημα από πλευράς Παναθηναϊκού για επιπλέον 200 εισιτήρια, λόγω μεγάλης ζήτησης από τον κόσμο. Αίτημα, ωστόσο, στο οποίο η Αϊντχόφεν απάντησε αρνητικά, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News