Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Χωρίς εκπλήξεις η αποστολή

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την Αϊντχόφεν χωρίς απρόοπτα και ο Αναστασίου ανακοίνωσε την 20μελη αποστολή.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πριν το μεθαυριανό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν πραγματοποίησε σήμερα το πρωί ο Παναθηναϊκός στο Κορωπί, χωρίς να υπάρξουν… απρόοπτα. 

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα των “πράσινων” περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες, ακολούθως ασκήσεις κυκλοφορίας και τέλος οικογενειακό δίτερμα με έμφαση στην τακτική.

Ο Νταβίντ Μέντες συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Μπεργκ συμμετείχε στο πρόγραμμα της ομάδας απέχοντας από τα παιχνίδια και αμφότεροι δεν πρόκειται να ταξιδέψουν στην Ολλανδία.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Ολλανδούς, που θα διεξαχθεί στο “PhillipsStadion”, για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League. 

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Ρισβάνης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Ντίνας, Πράνιτς, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπούι.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News