Μια χαρά το... "έχει" ο Ράιτ

Μια χαρά το... "έχει" ο Ράιτ

Παρότι αρκετοί ήταν δύσπιστοι διαβάζοντας ότι την πρώτη φορά κόπηκε στα ιατρικά, ο Τζούλιαν Ράιτ έχει αρχίσει να κερδίζει το κοινό των πρασίνων.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Γράφαμε τις προάλλες για το περίεργο στυλ του Γιάνις Μπλουμς στην εκτέλεση, αλλά αν δεν είδατε live τον αγώνα του Εξάστερου στη Ρόδο χάσατε με τον τρόπο που έκανε ένα (εύστοχο) τζαμ σουτ στο 3ο δεκάλεπτο ο Τζούλιαν Ράιτ.

Ο Αμερικανός (σε φάση… πετάω τη μπάλα κι όπου βγει) σηκώθηκε και το “έσταξε” από τα 4 μέτρα, σε δεύτερο σερί αγώνα που ήταν θετικότατος. Με διάθεση να κυνηγήσει όλες τις φάσεις (στο δεύτερο δεκάλεπτο παραλίγο να “γράψει” το χάι-λάιτ του αγώνα αν η μπάλα δεν τον πούλαγε σε προσπάθεια φόλοου καρφώματος, μετά από άστοχη προσπάθεια του Μποχωρίδη) ο 27χρονος σέντερ δείχνει ευγνωμοσύνη στον κόουτς για την ευκαιρία που του έδωσε μετά το αρχικό του “κόψιμο” και μοιάζει αποφασισμένος να παραμείνει κάτοικος Αθήνας.

Παρότι κουβαλά περιττά κιλά το παιδί, σε σκάρτα 15 λεπτά με Κολοσσό, Τουρόβ πρόλαβε να πάρει 9 ριμπάουντ, ν’ αλλοιώσει δύο σουτ και να σκοράρει 13 πόντους με 6/10 εντός παιδιάς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Πηγή: Panathinaikos24.gr

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News