Αναβολή του ΟΣΦΠ-Γιουβέντους λόγω μεγάλης έντασης του αέρα, ζητάει η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

Αναβολή του ΟΣΦΠ-Γιουβέντους λόγω μεγάλης έντασης του αέρα, ζητάει η ΠΑΕ Ολυμπιακός!

«Στον αέρα» λόγω αέρα η μεγάλη σημερινή αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στη Γιουβέντους για την τρίτη αγωνιστική του Champions League!


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αποφασισμένος να μην ρισκάρει ξανά την απώλεια πολύτιμων βαθμών σε ευρωπαϊκή διοργάνωση εξαιτίας των καιρικών συνθηκών, εμφανίζεται η ΠΑΕ Ολυμπιακός η οποία το μεσημέρι της Τετάρτης λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερο παιχνίδι της ομάδας του λιμανιού κόντρα στους Ιταλούς το οποίο είχε άδοξα χαθεί λόγω ενός περίεργου παιχνιδιού του υψηλού τότε ανέμου, αποφάσισε να καταθέσει αίτημα στην ΟΥΕΦΑ για αναβολή του μεγάλου σημερινού παιχνιδιού και διεξαγωγή του άλλο βράδυ στο οποίο τα μποφόρ των ανέμων θα είναι αισθητά λιγότερα.

Σε αυτή την απόφαση η ΠΑΕ Ολυμπιακός κατέληξε ύστερα από εξονυχιστική έρευνα όλων των δελτίων καιρού που έχουν εκδοθεί για σήμερα το βράδυ από κορυφαίους Έλληνες μετεωρολόγους όπως είναι για παράδειγμα ο Τάσος Αρνιακός και η Χριστίνα Σούζη.

Η σημερινή πρόγνωση του καιρού σύμφωνα με την οποία τα μποφόρ το βράδυ στην περιοχή του Πειραιά αναμένεται να είναι ιδιαίτερα υψηλά (5 έως 6), ήταν αυτή που έκανε την διοίκηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός να λάβει την αιφνιδιαστική αυτή πλην δικαιολογημένη απόφαση η οποία τινάζει κυριολεκτικά στον αέρα το σημερινό ματς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην απόφαση αυτή των ερυθρόλευκων μεγάλο ρόλο έπαιξε ο παλιός τερματοφύλακας της ομάδας και τραγικό θύμα της ιστορικής εκείνης φάσης με τον αέρα, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, ο οποίος με αλλεπάλληλες τηλεφωνικές κλήσεις προς τον Βαγγέλη Μαρινάκη όλη την εβδομάδα, ζητούσε επιτακτικά από τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού να αποδείξει ότι σέβεται την ομάδα που διοικεί ζητώντας την αναβολή του αγώνα σε περίπτωση που πληροφορηθεί ότι οι άνεμοι δεν πρόκειται να είναι ευνοϊκοί το βράδυ της Τετάρτης.

Αναδημοσιεύουμε τώρα όλο το σημερινό αίτημα αναβολής που κατέθεσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός μέσω επιστολής προς την Ουέφα:

«Λαμβάνοντας υπόψη παλαιότερη αναμέτρηση της ομάδας μας με την Γιουβέντους η οποία, όπως θα γνωρίζετε, είχε λήξει με δραματικό τρόπο εξαιτίας των υψηλών ανέμων που έπνεαν εκείνο το βράδυ στο Ολυμπιακό Στάδιο, και πληροφορούμενοι ότι το σημερινό βράδυ οι άνεμοι-σύμφωνα με τα δελτίου καιρού που έχουν εκδοθεί- πρόκειται να είναι ιδιαίτερας υψηλής κλίμακας, αιτούμεθα την προληπτική αναβολή του σημερινού μας αγώνα με την Γιουβέντους και μετάθεση αυτού σε άλλη ημερομηνία.

Παρακαλούμε πολύ όπως εισακούσετε το αίτημά μας και προβείτε στην άμεση αναβολή και μετάθεση της ημερομηνίας του σημερινού αγώνα σε ημέρα κατά την οποία οι καιρικές συνθήκες και ειδικότερα οι άνεμοι θα εγγυώνται την ομαλή και χωρίς απροσδόκητες αλλοιώσεις αποτελέσματος, διεξαγωγή του ματς.

Με σεβασμό,

ΠΑΕ Ολυμπιακος, 22/10/2014»

Σημειώνουμε ότι όπως δήλωσε στους δημοσιογράφους ο Βαγγέλης Μαρινάκης το μεσημέρι της Τετάρτης σε γνωστό τηλεοπτικό σταθμό, το αίτημα του Ολυμπιακού για αναβολή του σημερινού ματς πρόκειται να επανεξεταστεί και ενδεχομένως να αποσυρθεί σε περίπτωση που οι καιρικές συνθήκες αλλάξουν προς το καλύτερο κατά την διάρκεια της ημέρας.

Αυτό που όλοι τώρα περιμένουν με αγωνία είναι η επίσημη απάντηση της Ουέφα στο αιφνιδιαστικό αυτό αίτημα του Ολυμπιακού, απάντηση η οποία αναμένεται να έχει γίνει γνωστή μέχρι αργά το απόγευμα της Τετάρτης και η οποία θα κρίνει οριστικά την τύχη του σημερινού μεγάλου ματς.

http://komikotragiko.wordpress.com/2014/10/22/ston-aera-logo-aera-to-osfp-juventus/


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News