Απογοητευμένος και στον... καναπέ ο Μέντες!
Την απογοήτευση του για το γεγονός ότι δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή (23/10) αναμέτρηση του Europa League με την Αϊντχόφεν εξέφρασε στους Ολλανδούς ο άσος του Παναθηναϊκού, Νταβίντ Μέντες.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
«Είμαι πολύ στενοχωρημένος που δεν θα πάω στην Ολλανδία», είπε χαρακτηριστικά ο Μέντες.
«Η μητέρα μου και πολλοί φίλοι μου θα είναι στις κερκίδες και η οικογένειά μου, η γυναίκα μου και τα δύο μου παιδιά θα πάνε επίσης στην Ολλανδία, αρχικά ήταν για να δουν τον αγώνα, αλλά τώρα θα πάνε για να δουν την οικογένειά μας», υπογράμμισε.
«Έτσι εγώ θα μείνω σπίτι μόνος και θα δω το ματς από τον καναπέ. Ήλπιζα να ξεπεράσω εγκαίρως το πρόβλημα τραυματισμού μου και να αγωνιστώ, γιατί ανυπομονούσα για αυτά τα ματς. Όμως οι ενοχλήσεις παρέμειναν για περισσότερο καιρό από όσο υπολογίζαμε», κατέληξε ο Ολλανδός.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΕιδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»