Έτσι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα...

Έτσι θα πάρει θετικό αποτέλεσμα...

Ο μεσοεπιθετικός της Τσβόλε, Θανάσης Καραγκούνης, ανέλυσε τις αδυναμίες της PSV και τα σημεία που θα πρέπει να εκμεταλλευθεί ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να πάρει θετικό αποτέλεσμα.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Στις 13 Σεπτεμβρίου η Τσβόλε υποδέχθηκε την PSV για την 5η αγωνιστική της Eredivisie και επικράτησε με 3-1, υποχρεώνοντας την αντίπαλο του Παναθηναϊκού στο Europa League στην πρώτη ήττα της στο πρωτάθλημα. Ο μεσοεπιθετικός της Τσβόλε, Θανάσης Κραγκούνης, μπορεί να μην αγωνίστηκε στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, όμως ξέρει από πρώτο χέρι της αδυναμίες της ομάδας του Φιλίπ Κοκού και τις ανέλυσε στην “Πράσινη”.

“Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να χτυπήσει την άμυνά τους στην κόντρα και στην ταχύτητα. Τα δύο στόπερ δεν είναι τόσο γρήγορα και αυτή είναι η βασική της αδυναμία. Είναι καλοί παίκτες αλλά αργοί και βαριά κορμιά. Γι’ αυτό ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να χρησιμοποιήσει γρήγορους παίκτες και να την παίξει στην ταχύτητα και όχι από τα πλάγια με σέντρες γιατί οι αμυντικοί της είναι ψηλά κορμιά και δε θα έχουν πρόβλημα” τόνισε ο 23χρονος μεσοεπιθετικός.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News