"Παίξαμε με μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο"

"Παίξαμε με μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο"

Ικανοποιημένος έμεινε από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του ο Γιάννης Αναστασίου μετά το 1-1 στην έδρα της Αϊντχόφεν.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Αναλυτικά τα όσα υποστήριξε ο 41χρονος τεχνικός του «τριφυλλιού»:

«Παίξαμε με μία ομάδα που θέλει να παίξει ποδόσφαιρο. Με τέτοιες ομάδες μπορούμε να δείξουμε τις δυνατότητές του. Σε ομάδες που παίζουν αντιποδόσφαιρο έχουμε πρόβλημα και πρέπει να το λύσουμε εμείς».

Για το αν έμεινε ικανοποιημένος: «Έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Πίστεψαν απόλυτα τα παιδιά. Δεχτήκαμε ένα χαζό γκολ. Καθαρά από δικό μας λάθος προηγήθηκαν. Κερδίσαμε αρκετούς παίκτες με την παρουσία τους. Αυτός είναι ο στόχος μας να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, να κερδίζουμε παίκτες και να είμαστε ανταγωνιστικοί σε Ευρώπη και Ελλάδα. Είναι σημαντικό ότι δείξαμε ότι μία ελληνική ομάδα μπορεί να κυριαρχήσει απέναντι στην πρωτοπόρο του ολλανδικού πρωταθλήματος»

Για την αλλαγή του Καρέλη: «Δεν θα ήθελα να αδικήσω κάποια παιδιά. Οι αλλαγές βοήθησαν. Άσχημη στιγμή ο τραυματισμός του Ντίνα. Θέλουμε να παίρνουμε το μάξιμουμ από όλους και βοήθησαν πολύ, Καρέλης, Ατζαγκούν και Πέτριτς».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Και οι δύο ομάδες έχουν καλή ψυχολογία, θα είναι σημαντικό να επιστρέψουμε σπίτι μας και να δούμε τα προβλήματα των τραυματισμών. Θα πάμε για να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι, δύσκολο, αλλά μας αρέσουν τα δύσκολα».


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News