ΠΑΝΤΟΥ είναι Λεωφόρος!
Το βράδυ της Πέμπτης οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Παναθηναϊκού απόλαυσαν την υποστήριξη των οπαδών στους εκτός Ελλάδος αγώνες τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η καρδιά του Τριφυλλιού χτύπησε το βράδυ της Πέμπτης σε δύο πόλεις της Ευρώπης, όπου οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν το καθήκον τους και βρέθηκαν στις εξέδρες του Philips Stadion του Αϊντχόφεν και του κλειστού γυμναστηρίου του Μονάχου, προκειμένου να υποστηρίξουν τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Περισσότεροι από 2.000 μετέβησαν στην Ολλανδία για το ματς του Europa League και περίπου 500 παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Euroleague.
Ήταν εκδηλωτικοί, ζωηροί, κέρδισαν τη μάχη της φωνής και έδειξαν σε Ολλανδούς και Γερμανούς το μεγαλείο της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας!
Όσο ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη συμπαράσταση των οπαδών του με τέτοια ενεργητικότητα, το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ
