ΠΑΝΤΟΥ είναι Λεωφόρος!
Το βράδυ της Πέμπτης οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Παναθηναϊκού απόλαυσαν την υποστήριξη των οπαδών στους εκτός Ελλάδος αγώνες τους.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Η καρδιά του Τριφυλλιού χτύπησε το βράδυ της Πέμπτης σε δύο πόλεις της Ευρώπης, όπου οι ομάδες ποδοσφαίρου και μπάσκετ αγωνίζονται στις διοργανώσεις που συμμετέχουν.
Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού έκαναν το καθήκον τους και βρέθηκαν στις εξέδρες του Philips Stadion του Αϊντχόφεν και του κλειστού γυμναστηρίου του Μονάχου, προκειμένου να υποστηρίξουν τους παίκτες του Γιάννη Αναστασίου και του Ντούσκο Ιβάνοβιτς.
Περισσότεροι από 2.000 μετέβησαν στην Ολλανδία για το ματς του Europa League και περίπου 500 παρακολούθησαν την αναμέτρηση της Euroleague.
Ήταν εκδηλωτικοί, ζωηροί, κέρδισαν τη μάχη της φωνής και έδειξαν σε Ολλανδούς και Γερμανούς το μεγαλείο της μεγαλύτερης ελληνικής ομάδας!
Όσο ο Παναθηναϊκός απολαμβάνει τη συμπαράσταση των οπαδών του με τέτοια ενεργητικότητα, το μέλλον του είναι εξασφαλισμένο!
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Σεισμός» στην Κροατία για Γιάγκουσιτς και τις λεπτομέρειες του deal
- «Αυτό ψάχνει ο Παναθηναϊκός στην αγορά»
- Κοτζιάς: «Καυτό» 15ήμερο στον Παναθηναϊκό – Τι είπε για Χέιζ-Ντέιβις και ρόστερ
- Αλλάζει ξανά διάταξη: Η πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού με Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Γιατί μπήκε ο Ερνάντεθ στην ευρωπαϊκή λίστα και όχι κάποιος χαφ
