Το πιστεύει ο Στιλ, ικανοποιημένος ο "Σίφο"!

Το πιστεύει ο Στιλ, ικανοποιημένος ο "Σίφο"!

Την πίστη του πως μετά το 1-1 του “Φίλιπς Στάντιον” επέστρεψε ο Παναθηναϊκός στην υπόθεση πρόκριση στα νοκ άουτ ματς των “32” του Europa League εξέφρασε ο Λουκ Στιλ.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο πορτιέρο των “πράσινων” μίλησε στο σάιτ της UEFA για το ματς της Ολλανδίας και ξεκαθάρισε πως η ομάδα του άξιζε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας που εν τέλει πήρε.

Αναλυτικά όσα είπε στην ιστοσελίδα της UEFA:

“Το γκολ μας έδωσε μεγάλη ώθηση. Όταν παίρνεις εκτός έδρας πόντο στην Ευρώπη είναι πάντα καλό. Η PSV έχει μόλις τέσσερις πόντους και με τρία ματς να απομένουν έχουμε επιστρέψει για την πρόκριση. Υπάρχουν ακόμα πολλά να διεκδικήσουμε.

Ξέρουμε πως η PSV παίζει με ανοικτό και επιθετικό στυλ, οπότε περιμέναμε πως θα μας επιτίθονταν. Η τακτική μας ήταν να προσπαθήσουμε να χτυπήσουμε στην αντεπίθεση και αυτό δούλεψε. Ο κόουτς μας είπε στο ημίχρονο να κρατήσουμε τη διαφορά του ενός γκολ γιατί έτσι όλα είναι πιθανά. Αμυνθήκαμε καλά και δημιούργησαν λίγες ευκαιρίες μετά την ανάπαυλα. Αξίζαμε την ισοπαλία τουλάχιστον”.

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ μίλησε με τη σειρά του για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στην Αϊντχόφεν και τόνισε πως οι πράσινοι έδωσαν τα πάντα.

Αναλυτικά όσα είπε στο σάιτ της UEFA:

“Είμαι πραγματικά ικανοποιημένος για τους συμπαίκτες μου γιατί δείξαμε αληθινό χαρακτήρα παίρνοντας έναν πόντο. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο. Είχαμε μιλήσει πολύ γι’ αυτό το παιχνίδι και είχαμε συμφωνήσει πως θα δίναμε τα πάντα, ώστε να μπορούμε μετά να κοιταζόμαστε στον καθρέπτη ξέροντας πως κάναμε όσα μπορούσαμε. Παίξαμε καλά και τώρα ελπίζουμε πως θα έρθουν καλύτερες μέρες”.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News