Στην τελική ευθεία!

Στην τελική ευθεία!

Παναθηναϊός και Ολυμπιακός έχουν μπει στην τελική ευθεία, λίγες ώρες πριν από την σέντρα στην αποψινή αναμέτρηση. Δείτε πως θα παραταχθούν οι δύο ομάδες στο “Καραϊσκάκη”.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να παρατάξει τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 και τον Ρομπέρτο κάτω από τα δοκάρια. Από αριστερά προς τα δεξιά θα πάρουν θέσεις οι Μαζουακού, Αμπιντάλ, Μποτία και Ομάρ. Ρόλο στον άξονα θα πάρουν οι Μανιάτης και Μιλιβογέβιτς, ενώ μπροστά τους θα κινηθεί ο Τσόρι, με τον Αφελάι και τον Κασάμι να κινούνται πίσω από τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος θα είναι στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αντίπερα όχθη και τον Παναθηναϊκό, ο Αναστασίου φαίνεται πως δεν θα προχωρήσει σε πολλές αλλαγές σε σχέση με το ματς κόντρα στην Αϊντχόφεν.

Ο Στιλ θα παραμείνει κάτω από τα δοκάρια, με τους Τριανταφυλλόπουλο στο δεξί και Νάνο στο αριστερό άκρο της άμυνας και τους Σίλντενφελντ και Κουτρουμπή στόπερ. Ο Λαγός θα είναι «κόφτης» με τον Ζέκα δεξιό εσωτερικό μέσο και από εκεί και πέρα όλα είναι ανοιχτά. Εφόσον ως αριστερός εσωτερικός μέσος επιλεγεί ένας εκ των Μπούι ή Δώνη, τότε Ατζαγκούν και Πράνιτς θα κινούνται μπροστά από την τριάδα των χαφ και πίσω από τον Καρέλη που θα είναι ο μοναδικός προωθημένος. Αν ο Πράνιτς προτιμηθεί ως αριστερός εσωτερικός μέσος, τότε ο Πέτριτς θα μπει στο βασικό σχήμα και πίσω του θα βρίσκονται Καρέλης και Ατζαγκούν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News