Δημοσιογράφος αποκάλεσε "καραγκιόζη" τον Αναστασίου
Ο Εξωφυλαρούχας αποκαλύπτει το… παρασκήνιο της συνέντευξης Τύπου μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη. Διαβάστε τι ακριβώς συνέβη όταν ο Αναστασίου ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του και αποχωρούσε από την αίθουσα.
Λοιπόν εγώ τους δημοσιογράφους τους αγαπώ. Άλλωστε μου έδωσαν και βήμα να γράφω όσα θέλω. Και δεν μου βάζουν και χέρι. Είναι καλά παιδιά εδώ στο rebuke, γιατί δεν πέφτει λογοκρισία ποτέ. Αλλά τους λέω χύμα και τσουβαλάτα όταν πρέπει. Κάνουν πολλά φάουλ. Πολλές φορές ο οπαδισμός τους ξεπερνάει τα όρια και καταφέρονται εναντίον αθλητών και προπονητών με χαρακτηρισμούς που δεν τους έμαθαν σε καμιά σχολή δημοσιογραφίας.
Ο Εξωφυλαρούχας βρέθηκε στο Καραϊσκάκη την Κυριακή το βράδυ. Αυτό έλειπε να μην ήμουν εκεί. Και στα επίσημα πήγα και στις εξέδρες και στα αποδυτήρια και στην αίθουσα Τύπου. Εκεί ήταν που γούρλωσα τα μάτια με αυτό που άκουσα. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει τελειώσει την τοποθέτησή του και φεύγει χωρίς να δεχτεί ερωτήσεις. Πηγαίνοντας προς την έξοδο, ακούγεται η φωνή δημοσιογράφου. Έμπειρου δημοσιογράφου. Παλιού. Με καριέρα στον χώρο που τον ξέρει καλά ο κόσμος. Και τι είπε; «Αντε ρε καραγκιόζη». Ναι, καλά διαβάζετε. Ο δημοσιογράφος αποκάλεσε τον προπονητή του Παναθηναϊκού καραγκιόζη. Ευτυχώς που ο Αναστασίου κράτησε… χαρακτήρα και δεν αντέδρασε, γιατί θα είχαμε άλλα.
Φυσικά και ο Εξωφυλαρούχας γνωρίζει το όνομα του δημοσιογράφου. Μπροστά ήταν. Αλλά δεν θα το γράψω γιατί δεν θέλω να τον εκθέσω. Απορώ πάντως πως οι συνάδελφοί του δεν του είπαν μια κουβέντα να τον συνετίσουν. Αντίθετα, είδα μερικούς να… γελούν.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Rebuke.gr
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Πονοκέφαλος» για τον κόσμο – Ίδια μέρα με Ζαλγκίρις και Μπέτις
- Παναθηναϊκός-Μπέτις: Υπερυπολογιστής προβλέπει τα πιθανά αποτελέσματα
- Πόσα εισιτήρια θα πάρει ο Παναθηναϊκός για το ματς με την Μπέτις στην Ισπανία
- Τεχνητή νοημοσύνη: Πού θα παίζει του χρόνου ο Παναθηναϊκός, το γκρουπ δυναμικότητας
- Τα «5αρια» που κύκλωσε ο Παναθηναϊκός - Γιατί δεν έγινε η μεταγραφή
