Το "ευχαριστώ" του Στιλ

Το "ευχαριστώ" του Στιλ

Ο Λουκ Στιλ ευχαρίστησε τον κόσμο του Παναθηναϊκού για τα μηνύματα συμπαράστασης και τη στήριξη παρά την ήττα στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε στο Φάληρο έχοντας φρικτά παράπονα για την τραγική διαιτησία του Καλογερόπουλου. Αν τα πράγματα ήταν διαφορετικά και ο Αθηναίος ρέφερι είχε… αφήσει το παιχνίδι να εξελιχθεί όπως έπρεπε, το «τριφύλλι» πιθανότατα να μην είχε ηττηθεί. Σε μια τέτοια περίπτωση, ο Λουκ Στιλ θα ήταν εκ των πρωταγωνιστών της βραδιάς για τους «πράσινους», αφού κατάφερε να αποκρούσει πέναλτι του Μήτρογλου στο 79’ του αγώνα και να κρατήσει τον Παναθηναϊκό μέσα στο ματς.

Η προσωπική του σελίδα στο Twitter κατακλείστηκε από μηνύματα φίλων του Παναθηναϊκού, οι οποίοι του εξέφρασαν τη στήριξή τους και τα συγχαρητήριά τους για την απόδοση που είχε στο ντέρμπι. Παράλληλα, αργά το βράδυ της Κυριακής (26/10) βρέθηκαν και οπαδοί στο Κορωπί για να στηρίξουν την ομάδα, κάτι που δεν άφησε ασυγκίνητο τον Άγγλο τερματοφύλακα. Ο Στιλ μέσα από τη σελίδα του στο Twitter έστειλε το δικό του μήνυμα για τη συνέχεια, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη συμπαράστασή του.

«Δεν περίμενα όλα αυτά τα θετικά μηνύματα αλλά σας ευχαριστώ. Σημαίνει πολλά για εμένα, δείχνει πόσο δεμένοι είμαστε στο κλαμπ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουκ Στιλ και συνόδεψε το μήνυμά του με μια φωτογραφία… φλεγόμενης Λεωφόρου από τη φιέστα του πρωταθλήματος το 2004.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News