Όταν ο Ζοτς υποδέχτηκε τους... αντιπάλους Ιβάνοβιτς και Μπατίστα

Όταν ο Ζοτς υποδέχτηκε τους... αντιπάλους Ιβάνοβιτς και Μπατίστα

Στις 17 Φεβρουαρίου 2011 ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς υποδέχτηκε τον Ντούσκο Ιβάνοβιτς και τον Εστέμπαν Μπατίστα, στο ΟΑΚΑ. Οι ρόλοι θα αντιστραφούν το βράδυ της Πέμπτης, στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ το βράδυ της Πέμπτης στο ΟΑΚΑ (30/10, 21:30) είναι από τις κλασικές περιπτώσεις του ”ποτέ δεν ξέρεις πως τα φέρνει η ζωή”.

Ο λόγος; Μα φυσικά, τα κοινά πρόσωπα που συνδέουν το συγκεκριμένο παιχνίδι με έναν παλαιότερο αγώνα που διεξήχθη, επίσης, στο ΟΑΚΑ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Κάχα Λαμποράλ.

Οι ”πράσινοι” με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς στην άκρη του πάγκου υποδέχτηκαν τους Βάσκους στις 17 Φεβρουαρίου 2011, για την 4η αγωνιστική του TOP-16 εκείνης της σεζόν. Δυο εβδομάδες νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός είχε γνωρίσει την πρώτη του ήττα (77-70) στη β’ φάση της Euroleague από την Κάχα Λαμποράλ στη Fernando Buesa Arena κι έτσι ο αγώνας στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ σημαντικός για το μέλλον του στη διοργάνωση.

Εν τέλει, η απίστευτη εμφάνιση του Αντώνη Φώτση (22 πόντοι, 11 ριμπάουντ) και οι προσπάθειες των Μπατίστ, Νίκολας (σκόραραν από 12 πόντους, έκαστος) ”κλείδωσαν” τη νίκη για τους ”πράσινους” απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα που είχε πρώτο σκόρερ τον… μετέπειτα παίκτη του Παναθηναϊκού, Ντέιβιντ Λόγκαν (20 πόντοι με 5/7 τρίποντα)!

Έτσι η ομάδα του Ομπράντοβιτς ”ανέβηκε” στο 3-1 στο TOP-16, εν συνεχεία ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπαρτσελόνα στα playoffs με 3-1 νίκες και κατέκτησε το έκτο ευρωπαϊκό στον τελικό της Βαρκελώνης, κόντρα στη Μακάμπι.

Σημαντική λεπτομέρεια; Σε εκείνη την ομάδα της Κάχα Λαμποράλ αγωνιζόταν ο νυν σέντερ του Παναθηναϊκού, Εστέμπαν Μπατίστα, υπό τις οδηγίες του νυν κόουτς των ”πράσινων”, Ντούσκο Ιβάνοβιτς! Ο Ουρουγουανός σέντερ τελείωσε εκείνο το παιχνίδι με 7 πόντους (1/1 βολ., 3/5 δίπ.) ενώ είχε ακόμα 8 ριμπάουντ και 2 λάθη σε 15:01 συμμετοχής.

Όταν ο Ζοτς υποδέχτηκε τους... αντιπάλους Ιβάνοβιτς και Μπατίστα 

Πλέον ο Παναθηναϊκός των Ιβάνοβιτς, Μπατίστα θα βρει απέναντί του τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς. Από τα παιχνίδια της ζωής…
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News