Θέλει να παραμείνει ο Μπλουμς!

Θέλει να παραμείνει ο Μπλουμς!

Ο Γιάνις Μπλουμς έχει προσφέρει λύσεις στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς έως τώρα και όπως δήλωσε ο Λετονός γκαρντ θα ήθελε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν.

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Στις 2 Οκτωβρίου όπως είναι γνωστό ο Γιάνις Μπλουμς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό για 1+1 μήνα. Ο Λετονός γκαρντ έως τώρα έχει δείξει πολύ θετικά στοιχεία, προσφέρει λύσεις στον Ντούσκο Ιβάνοβιτς με το “δολοφονικό” σουτ που διαθέτει και φαίνεται να έχει προσαρμοστεί σε μεγάλο βαθμό στις απαιτήσεις της ομάδας.

Όπως δήλωσε ο 32χρονος γκαρντ στην “Sporta Avīze” θα ήθελε ν’ ανανεώσει την συνεργασία του και να παραμείνει στους Νταμπλούχους μέχρι το τέλος της σεζόν. ”Όλα έγιναν ξαφνικά. Το φθινόπωρο έκανα ατομικές προπονήσεις και περίμενα να δω τις προτάσεις που θα είχα. Την ημέρα που συμφώνησα με τον Παναθηναϊκό ουσιαστικά ήμουν με τις φόρμες έτοιμος να κάνω ντεμπούτο στο πρωτάθλημα της Λετονίας” είπε αρχικά ο γκαρντ του Τριφυλλιού και στη συνέχει αναφέρθηκε στην ημέρα που ενημερώθηκε για την πρόταση του Παναθηναϊκού.

”Μου τηλεφώνησε ο μάνατζερ μου και με ρώτησε ”είσαι έτοιμος να φύγεις;”, τον ρώτησα ”για που;” και μου απάντησε ”για τον Παναθηναϊκό”. Όπως καταλαβαίνετε ήμουν σοκαρισμένος αρχικά” τόνισε ο Μπλουμς.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News