Κοντά σε χαφ ο Παναθηναϊκός!

Κοντά σε χαφ ο Παναθηναϊκός!

Κοντά σε χαφ ο Παναθηναϊκός!



(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Κοντά στην απόκτηση χαφ βρίσκεται ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.
Οι πράσινοι παρατήρησαν το κενό που έχει δημιουργηθεί στα χαφ και αποφάσισαν να κινηθούν για την απόκτηση κεντρικού μέσου που θα μπορεί να αγωνίζεται και αμυντικό χαφ, καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο Εσιέν θα επανέλθει σε περίπου ένα μήνα. Ένα από τα ονόματα που έχουν προταθεί και εξετάζονται σοβαρά είναι αυτό του Παπακούλι Ντιόπ που έμεινε ελεύθερος από τη Λεβάντε τον Ιούνιο, αλλά ακόμη δεν έχει βρει ομάδα με αποτέλεσμα το κασέ του να έχει πέσει αισθητά από τις 850.000 ευρώ στις περίπου 500.000.

Ο Παπακούλι «Πάπε» Ντιόπ γεννήθηκε στις 19 Μαρτίου του 1986 στη Σενεγάλη. Σε πολύ μικρή ηλικία μετακόμισε στην Γαλλία και εκεί βρήκε την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του παραγματικότητά και να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Το 2004 βρέθηκε στις ακαδημίες της Ρεν και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα στις 5 Αυγούστου, στην εντός έδρας ήττα της ομάδας του από την Λιλ. Παρόλα αυτά Σενεγαλέζος ανασταλτικός μέσος δεν κατάφερε να βρει θέση στην ενδεκάδα της Ρεν και το καλοκαίρι του 2006 μετακόμισε στην Τουρ.

Η πρώτη του σεζόν με τη νέα του ομάδα, συνδυάστηκε με τον υποβιβασμό της στην δεύτερη κατηγορία. Έμεινε στην Τουρ για μιάμιση σεζόν και τον Ιανουάριο του 2008 αποφάσισε να εγκαταλείψει την Γαλλία και να μετακομίσει στην Ισπανία για να φορέσει την φανέλα της Ταραγόνα. Έμεινε και εκεί μιάμιση σεζόν πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 43 ματς για να ακολουθήσει η Ρασίνγκ Σανταντέρ, στην οποία μεταγράφηκε αντί 1,5 εκατ. ευρώ.

Με την Σανταντέρ έκανε το ντεμπούτο του στις 12 Σεπτεμβρίου του 2009 για την Πριμέρα Ντιβιζιόν και τον Μάρτιο του επόμενου έτους πέτυχε το πρώτο του γκολ απέναντι στην Οσασούνα. Είχε τρεις γεμάτες σεζόν με 76 συμμετοχές και 3 γκολ, αλλά ο υποβιβασμός της ομάδας του στη Σεγούντα Ντιβιζιόν τον έστειλε το 2012 στην Λεβάντε.


(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News