"Ποτέ δεν είναι ένα απλό ματς" (vid)
Παναθηναϊκός και Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ αύριο (30/10) το βράδυ διασταυρώνουν τα «ξίφη» τους στο ΟΑΚΑ για την τρίτη αγωνιστική της Euroleague και ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς για μία ακόμα φορά βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Ο «Ζοτς» επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για δεύτερη φορά ως αντίπαλος και με το που πάτησε το πόδι του στην Ελλάδα εξήγησε πόσο… πολύπλοκα είναι τα πράγματα.
«Για μένα ποτέ ένα παιχνίδι απέναντι στον Παναθηναϊκό δεν θα είναι ένα απλό ματς. Η ομάδα έχει έμπειρους παίκτες όπως ο Διαμαντίδης, ο Φώτσης και ο Γκιστ. Έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι απέναντι στην Τουρόβ και επίσης στη Γερμανία που ήταν μέσα στο παιχνίδι για 35 λεπτά» είπε ο 54χρονος προπονητής και πρόσθεσε για το αυριανό ματς και για τον Παναθηναϊκό:
«Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στη Euroleague. Το αυριανό θα είναι ίσως το πιο δύσκολο γιατί είναι ο Παναθηναϊκός είναι το ΟΑΚΑ είναι ένα όνειρο. Ήταν τρία εξαιρετικά χρόνια τα τελευταία για τον Παναθηναϊκό με τίτλους Πρωταθλήματα και Κύπελλα. Συγχαρητήρια σε όλους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στην ομάδα».
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({});
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Άκης: «Έφυγα στενοχωρημένος - Με τη διαιτησία και τον Χουάνκαρ τη βγάζει ο Παναθηναϊκός» (vid)
- «Αν ο Παναθηναϊκός επιμείνει θα κλείσει τον Τσάπρα»
- Ακραίο σενάριο στο «X» για Παναθηναϊκό και Ελ Κααμπί - Επικές αναρτήσεις με Αλαφούζο και... Σλούκα! (pics)
- «Γι' αυτό δεν πήρε εξάρι ο Παναθηναϊκός - Οι προτάσεις από Μπενίτεθ και Διευθυντές»
- Κοτζιάς: «Τι ισχύει για Σάριτς και Παναθηναϊκό»
